Romantični Luhrmann - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Romantični Luhrmann

Romantični Luhrmann

Ljubitelji grandioznih Luhrmanovih ostvarenja i drugi smrtnici! Dajemo na znanje, Baz se oporavio od ideje zvane Aleksandar, te kreće u dobro znane romantične vode.

m.n. 15.04.2005 0 komentara

Romantični Luhrmann

Kako su naznake o snimanju novog filma o Aleksandru Velikom sve fantastičnije, Baz Luhrmann je definitivno odlučio okrenuti novi list. Od vojskovođe, bitki, golih tjelesa i Makedonaca mu je definitivno loše, pa će, da bi razbio mučninu, baš u rodnoj Australiji snimiti romantičnu povijesnu dramu.

I dok samom Luhrmannu romantika nije strana (dovoljno je reći samo 'Romeo i Julija'), Hollywood Reporter prenosi da će scenarij napisati Stuart Beattie koji potpisuje scenarij za 'Collateral' koji je nešto drugačije provenijencije.

Neki posebni detalji scenarija se još ne znaju, iako je Luhrmann navodno već počeo raditi s glumcima. Ljubavni se film za sada u filmskim kružocima uspoređuje s kraljem cmoljenja, filmom 'Zameo ih vjetar', a neki poznavatelji redateljevog rada smatraju da bi taj film mogao biti dio nove trilogije.

U prvi tri ubrajaju njegova tri mjuzikla – 'Strictly Balroom' (1992), 'Romeo and Juliet' (1996) i 'Moulin Rouge' (2001). S obzirom da je legendarni Buz majstor pedanterije i veliki ljubitelj scenografije, čak i nakon ovakvih sitnica možemo ustvrditi da jedva čekamo njegova nova ostvarenja. Predugo je pauzirao :)

Komentari

Nema komentara.