Salma Hayek u utrci za Oscara - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Salma Hayek u utrci za Oscara

Salma Hayek u utrci za Oscara

Još od uloge Fride Kahlo nije se oporavila od žudnje za ćelavim kipićem.. Deblja se i priprema za ulogu serijske ubojice nalik onoj iz 'Monstera'. Kad je mogla Charlize...

m.n. 15.03.2005 0 komentara

Salma Hayek u utrci za Oscara

Variety je već prošlog tjedna objavio goruću vijest koju smo vam prenijeliSalma Hayek je u svom luđačkom i požrtvovnom pohodu za Oscara. Recept je jednostavan – još jedna teška karakterna uloga s kojom će se lijepa latino glumica stopiti u potpunosti. Učinit će to za Millennium Films, u drami 'Lonely Hearts', uz Johna Travoltu i Jamesa Gandolfinija, u režiji Todda Robinsa.

Zadatak: uvjerljivo odglumiti Marthu Beck, 120 kg tešku ubojitu ženskinju koja je tijekom četrdesetih godina 20. stoljeća odnijela barem sedamnaestak ženskih života. Luđakinja je u suradnji s dotičnim Raymondom Martinezom Fernandezom (bili su poznati kao 'lonely hearts killers') s kojim je hodala, svoje usamljene žrtve pronalazila putem oglasa u novinama, a slovila je kao žena neutaživih seksualnih apetita. I malo pomaknutih, naravno.

Hayekova se, po svom dobrom starom običaju, za ulogu priprema minuciozno, pa je već sada nabacila određen broj kilograma ne bi li što vjernije utjelovila korpulentnu gospoju. Salma ipak neće apsolutno unakaziti svoju liniju, dio kilaže glumit će razni umetci, iako je izvor blizak studiju izjavio da 'Salmi i tako nije bitno kako izgleda'.

Ona već od Fride nema nikakve averzije prema dlakama, nepočupanim obrvama i nausnici, pa kako će onda prema kom gramu sala više. Ako nije štetilo Charlize Theron za ulogu u 'Monsteru', neće niti odlučnoj Salma-mašineriji – možda upravo masnoće budu taj oscarovski trik. Snimanje počinje u travnju.

Komentari

Nema komentara.