Mendes&Smith; Hayek&Farrell - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mendes&Smith; Hayek&Farrell

Mendes&Smith; Hayek&Farrell

Već smo najavljivali, a sada je sigurno. Eva Mendes pravi društvo Smithu u romantičnjaku, a Hayek i Farrell glavni su glumci adaptacije John Fanteovog romana Ask the Dust.

20.11.2003 0 komentara

Nakon dugih pregovora Eva Mendes (2 Fast 2 Furious) pristala je uz Willa Smitha glumiti u romantičnoj komediji ''Last First Kiss''. Redateljskog posla prihvatio se Andrew Tennant (Sweet Home Alabama). Mendes će utjeloviti novinarku istražiteljicu koja želi raskrinkati Smithovu agenciju za sastanke naslijepo koja se hvali da u drugom pokušaju spaja dvije srodne duše.

Čini se da je mlada glumica uhvatila dobar zamah i nema namjeru ispustiti bilo koju od ponuđenih prilika. Uskoro ćemo je gledati u filmu braće Farrelly ''Stuck On You'', Denzel Washingtonovom ''Out Of Time'' i Luke Wilsonovom ''The Wendell Baker Story''. ''Last First Kiss'' kreće u produkciju u ožujku sljedeće godine. 

Salma Hayek naći će se zajedno s Colinom Farrellom u filmskoj adaptaciji romana John Fantea, ''Ask The Dust'' redatelja Robert Towna. Town je pokušavao ekranizirati Fanteov roman još od davne 1974. kada je bio na vrhuncu svoje slave nakon izuzetno uspješnog trilera Chinatowna (scenarist).

Salmu Hayek izabrao je za ulogu Camille, fatalne Meksikanke koja se udajom za dobrodstojećeg Amerikanca želi domoći boljeg društvenog statusa. Plan pada u vodu kada susretne mladog talijanskog imigranta koji želi postati slavni pisac, a igra ga prgavi Irac Farrell.

Komentari

Nema komentara.