Same muškarčine - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Same muškarčine

Same muškarčine

O dva smo vam filma već pisali, no updateamo zbog velikih njušaka. Banderas? On samo pleše, dok se Depp pravi mađarskom katicom za sve.

m.n. 04.02.2005 0 komentara

Same muškarčine

Krenut ćemo od Scorsesejevog projekta 'The Departed', on je barem in. Kao što već znate, glavne uloge igraju Leo DiCaprio, Mark Wahlberg i Matt Damon, a svoj će toj mladosti i pukoj muškoj ljepoti, notu ozbiljnosti, iskustvo i šarm dati stari laf, Jack Nicholson koji pred kamere nije stao duže od dvije godine. Nicholson će u liku irskog šefa mafije biti glavni bad guy, a sam se glumac već našalio – 'Neću baš morati previše glumiti'. Mlađahni će mu partneri biti policijoti, dok se glavna teta još bira. Remake hongkonškog hita 'Internal Affairs' počinje u travnju, a suradnju će sigurno zaspajsati iskreno prijateljstvo koje Marty, Leo i Jack gaje.

Dustin Hoffman u svom novom filmu ipak neće biti zlica, njegova je misija ipak plemenitija. Nakon što se izblesirao u 'Meet the Fockers', Hoffman kreće ravno u novu komediju Marca Forstera – 'Stranger Than Fiction'. Za one koji se ne sjećaju, uz njega će nas zabavljati Will Ferrell, Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson i Queen Latifah, a riječ je o poreznom inspektoru (Ferrell) koji čuje glas tipa koji može predvidjeti svaki njegov korak. Hoffman će glumiti profesora koji mu pokušava pomoći da pronađe pripovjedača i promijeni svoju sudbinu prije nego bude prekasno.

Johnnyu Deppu se čini se sviđaju razne outlaw role. Nakon gusarenja strasno navlači robinhoodovske cipele i kreće u pljačku. Da budemo jasniji, Deppov je novi projekt adaptacija bestselera Juliana Rubinsteina 'The Ballad of the Whiskey Robber' koji je smješten u Mađarsku devedesetih, a riječ je o istinitoj priči o bivšem hokejašu Atili Ambrusu koji se odaje kriminalu, te stječe status heroja. Ambrus se na lopovluk odlučio nekon što je bio prilično neuspješan grobar, soboslikar i kućepazitelj, a slavan je postao zahvaljujući ružama i šampanjcu koji je ostavljao u banci nakon što bi uzeo kintu. Depp se udružio s Warner Brosom, pa oni kupiše prava za Rubensteinovu knjigu, dok se ostale sitnice još ne znaju.

Današnji muški krug zatvara rasplesani Antonio Banderas. Plesne je cipele obuo za svoju novu ulogu u filmu 'Take the Lead', redateljice Liz Friedlander, koji je inspiriran istinitom pričom plesača Pierrea Dulanea. Banderas će glumiti Dulanea koji plesu podučava studente diljem New Yorka. Gangster Paradise nastaje kada se njegove metode sukobe s hip-hop pretenzijama njegovih učenika – zajedno će stvoriti novi plesni stil. I dosegnuti nebo. Nadamo se da Antonio neće stavljati ulje u kosu. Niti pustiti idiotske brčiće. Trasha radi.
Komentari

Nema komentara.