David Fincher nanjušio dobru priču - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      David Fincher nanjušio dobru priču

David Fincher nanjušio dobru priču

Za sve koji su posljednjih par desetljeća živjeli negdje u prašumama Amazone naglasimo: taj je tip režirao 'Se7en' i 'Fight Club'. Brzo u videoteku!

h.p. 20.01.2005 0 komentara

David Fincher nanjušio dobru priču

Zodiac, striček koji je terorizirao dio svemira oko San Francisca u periodu od 1966. do 1978. godine i iza sebe ostavio najmanje 37 mrtvih mogao bi postati središnji lik nove Fincherove cjelovečernje poslastice. Bestselleri 'Zodiac' i 'Zodiac Unmasked: The Identity of America's Most Elusive Serial Killer Revealed' Roberta Graysmitha prerađeni su u scenarij i sada se još samo možemo nadati da će pregovori Davida Finchera sa studijima Warner Bros i Paramount biti brzo zgotovljeni, te da će nama dragi (važni, atraktivni, neponovljivi,...) redatelj što prije prionuti na posao.

Kas smo već kod Finchera i njegovih pregovaračkih sposobnosti podsjetimo se propalih dogovora oko filma 'Benjamin Button'. Producentima je srce stalo kad je David istresao na stol informaciju da bi on za taj film potrošio nekih 150 milijuna dolarčića. Ipak je on Fincher i ipak je to trebao biti film s puno specijalnih efekata... Financijeri su na brzinu naručili mlačnu vodicu s malo šećera, još brže provjerili stanje na tlakomjerima i rekli odlučno: 'Ne!'. Valjda će Zodiac biti manje zahtjevan, a time i više izvjestan projekt.

Ukoliko vas zanima cijela priča kojom bi se Fincher trebao pozabaviti, profil ubojice i njegove žrtve - klik

Komentari

Nema komentara.