Marilyn Manson, napokon žena - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Marilyn Manson, napokon žena

Marilyn Manson, napokon žena

U adaptaciji 'Alise u zemlji čudesa', rocker/wannabe glumac, Marilyn Manson, pojaviti će se u ulozi Kraljice Srca za koju se priprema s velikim guštom.

i.a. 13.10.2004 0 komentara

Marilyn Manson, napokon žena

U satanskog se rockera često upire prstom zbog raznih 'nepočudnih, diskutabilnih i inih' performansa na koncertima i zbog vizualih 'satanskih' spotova koji prate isto tako nepočudne, 'satanske' stihove njegovih pjesmi. I tako pametni dečko ima uvijek dovoljno medijske pozornosti. A niti para mu ne manjka. Pa stigne raditi sve što mu se hoće.

A u posljednjih mu se nekoliko godina prohtjelo imati i filmsku karijeru, pored one glazbene. U filmskoj adaptaciji 'Alise iz zemlje čudesa' modernog naziva 'Living in Neon Dreams', redatelja Jeremyja Tarra, Marilyn će utjeloviti Queen of Hearts, a pripreme za ulogu žene prilično ga vesele. Obzirom da mu je djevojka jedna od ponajboljih burlesque performerica, Dita Von Teese, krajnji bi rezultat njegovog 'uživljavanja u ulogu' mogao zaista biti veličanstven. Da ne bi štogod propustio i on sam dao se na proučavanje ranih filmova Joan Crawford i pomno upija sve ženstvene pokrete. Jasno nam je svima da ne usvaja oblačenje svilenih čarapa u tri zavodnička pokreta, a da ih ne pokida jer je to do ove točke svoje karijere – doktorirao.

Buduća mu supruga, Dita Von Teese

Osim njega, filmu će pridonijeti svojim glumačkim talentom i zvijezde poput Alana Cumminga (u ulozi Kralja srca), Nie Vardalos, Daryl Hannah, Tima Rotha i Jonathana Prycea. Snimanje započinje sljedećeg mjeseca u Berlinu i Cape Townu. Pretpostavljamo da će vrijeme koje će provesti na snimanju u Berlinu, Manson i Von Teese, iskoristiti i za pripremu svoj vjenčanog slavlja koje misle napraviti u nekom od dvoraca u okolici u studenome.  

U dosadašnjoj je filmskoj karijeri Manson imao priliku glumiti ženu, ili točnije drag queena, u 'Party Monsteru', no ovo je ipak drugačije, jer u 'Alisi' će ipak biti prava žena. Nisam baš sigurna da ćemo tako lako pogledati i neke druge njegove filmove jer recimo, njegov najnoviji film 'The Heart Is Deceitful Above All Things' redateljice Asie Argento teško pronalazi distributera i za američko tržište. No, to nas ne sprječava da se dobro informiramo.

Komentari

Nema komentara.