Uvozni horor majstori - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Uvozni horor majstori

Uvozni horor majstori

Oxide i Danny Pang stekli su u Hong Kongu reputaciju umjetnika horor žanra, a sada su dobili zeleno svjetlo da se dokažu i u SAD-u.

14.09.2004 0 komentara

Uvozni horor majstori

Redateljski dvojac je zahvaljujući dobrom glasu koji ga bije dospio u ruke američkih producenata. Točnije, pod okrilje producentske kuće velikog Sama Raimija, tate 'Spidermana' i strastvenog ljubitelja hororaca. Braća Pang će tako, zahvaljujući svom moćnom zaštiniku, režirati 'Scarecrow', svoj prvi film na engleskom jeziku.

Scenarij je napravio još jedan profesionalac, Stuart Beattie koji je napisao priču za 'Collateral' i 'Pirate s Kariba'. 'Scarecrow' ilitiga 'Strašilo' je old-school hororac o obitelji koja se doseljava na trošnu farmu suncokreta. Dok zajednički rade na obnavljanju farme koja je godinama bila zapuštena, članovi obitelji počinju primjećivati neugodne i zastrašujuće promjene u ponašanju njihovog oca.

Snimanje bi trebalo započeti već na proljeće, a Sam Raimi ne skriva oduševljenje zbog nadolazećeg projekta. HollywoodReporteru je otkrio: Oduševljen sam što su braća Pang pristala režirati 'Scarecrow'. Njihov sam veliki obožavatelj još otkad su snimili 'The Eye'. Danny i Oxide imaju uzbudljivu i jedinstvenu viziju i predvodnici su neo-horror pokreta u azijskom filmu.'

Komentari

Nema komentara.