Igre gladi za djeveruše - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Igre gladi za djeveruše

Igre gladi za djeveruše

'Djeveruše' i 'Igre gladi' vode po broju nominacija za MTV filmske nagrade, a u konkurenciji za nagrade je i 'Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio'.

s.p. 02.05.2012 0 komentara

Igre gladi za djeveruše

Objavljene su nominacije za ovogodišnje Filmske nagrade MTV-a (MTV Movie Awards 2012), a 'Djeveruše' i 'Igre gladi' imaju najviše nominacija - njih 8! Ta dva filma nominirana su za najbolju filmsku ekipu, najboljeg novog glumca i film godine, a u utrci za titulu najboljeg filma još su i 'Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio', 'Tajni život kućnih pomoćnica' i 'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio'.

Za najbolju glumicu nominirane su Jennifer Lawrence, Kristin Wiig, Emma Stone, Emma Watson i Rooney Mara, a u muškoj glumačkoj kategoriji nominirani su Daniel Radcliffe, Ryan Gosling, Joseph Gordon-Levitt, Josh Hutcherson i Channing Tatum. Za najboljeg novog glumca ili glumicu nominaciju su dobili Melissa McCarthy, Rooney Mara, Liam Hemsworth, Elle Fanning i Shailene Woodley.


'Igre gladi', trailer.

MTV je objavio nominacije i u šest novih kategorija: Najbolja glazba (Best Music), Najbolja transformacija na filmu (Best On-Screen Transformation), Najemotivnija izvedba (Best Gut-Wrenching Performance), Najbolja glumačka ekipa (Best Cast), Najbolji zlikovac na filmu (Best On-Screen Dirt Bag) i Najbolja prva uloga na filmu (Best Breakthrough Performance). Za razliku od prethodnih godina, ove godine je nominirane izabrala skupina glumaca, producenata, agenata i filmskih profesionalaca, a konačne pobjednike će i dalje birati publika online glasanjem.

Ovogodišnja, 21. svečana dodjela MTV filmskih nagrada bit će održana 3. lipnja u Los Angelesu, a na službenoj web stranici otvoreno je internetsko glasanje gledatelja koje će trajati sve do 2. lipnja, s tim da će glasanje u kategoriji Film godine trajati i za vrijeme ceremonije dodjele nagrada.

Komentari

Nema komentara.