Glad i Sumrak na MTV Movie Awards - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Glad i Sumrak na MTV Movie Awards

Glad i Sumrak na MTV Movie Awards

Najviše Filmskih nagrada MTV-a osvojile su 'Igre gladi', no najboljim filmom godine proglašena je 'Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio'.

s.p. 04.06.2012 0 komentara

Glad i Sumrak na MTV Movie Awards

Održane su MTV Movie Awards 2012., a glavnu nagradu za Najbolji film godine osvojio je tinejdžerski hit 'Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio'. Ipak, najviše Zlatnih kokica dobio je film 'Igre gladi' koji je pobijedio u 4 kategorije: Najbolji glumac, Najbolja glumica, Najbolja borba i Najbolja transformacija na filmu.


'Igre gladi', trailer.

Iako je bila nominirana u čak 8 kategorija, komedija 'Djeveruše' je osvojila samo dvije nagrade, baš kao i 'Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio'. Emma Stone je prva dobitnica nagrade 'MTV predvodnik'('MTV Trailblazer'), a Johnny Depp je dobio specijalnu nagradu MTV Generation Award, što je 'proslavio' tako da je uzeo svoju gitaru i zajedno s grupom The Black Keys odsvirao par pjesama na pozornici.

Dodjela 2012 MTV Movie Awards nagrada održana je 3. lipnja u Gibson Amphitheatru u Universal Cityju u Kaliforniji, a voditelj je bio komičar Russell Brand. Popis svih nagrađenih možete pronaći na službenim stranicama.

Komentari

Nema komentara.