Sjene tame nisu tako mračne - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sjene tame nisu tako mračne

Sjene tame nisu tako mračne

Izišao je trailer za 'Dark Shadows' Tima Burtona i čini se da nas očekuje otkačena horor komedija u stilu 'Obitelji Addams'!

s.p. 16.03.2012 0 komentara

Sjene tame nisu tako mračne

Upravo je izišao trailer za 'Sjene tame' ('Dark Shadows') Tima Burtona i mnogi ljubitelji horora su ostali iznenađeni. Naime, film je obrada stare, kultne TV serije s jezovitom atmosferom i tragičnim glavnim junakom, a nova filmska verzija je...burtonovski zabavna! Iako su film najavljivali kao horor dramu i triler, sudeći prema traileru - riječ je o horor komediji o disfunkcionalnoj obitelji koju posjećuje vampirski rođak!


'Sjene tame' ('Dark Shadows'), trailer.

Glavni junak filma je Barnabas Collins (Johnny Depp), bogati mladić koji je krajem 18. stoljeća slomio srce vještici Angelique Bouchard (Eva Green) pa ga je ona pretvorila u vampira i živog zakopala. Barnabas uspijeva izići iz groba, ali tek 1972., te otkriva da je njegovo imanje u ruševinama, a ni novi članovi obitelji nisu ništa bolje. Glava obitelji je Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) kojoj treba pomoć psihijatrice Julije Hoffmand (Helena Bonham Carter) da spasi obitelj punu problema, a Barnabas otkriva još jednu strašnu stvar - vještica Angelique je još živa i želi ga zavesti ili uništiti!

Burton je izjavio da je planirao napraviti priču u obitelji i izazovu da ju održiš na okupu - bez obzira jesu li njezini članovi živi ili neživi! Osim svojih starih glumačkih favorita (Johnny Depp, Helena Bonham Carter), Burton je za film angažirao i Michelle Pfeiffer s kojom je odlično surađivao u filmu 'Batman se vraća'. U 'Sjenama tame' glume još i sexy Eva Green, Jonny Lee Miller, Chloe Moretz, Jackie Earle Haley i Bella Heathcote, a film ćete u hrvatskim kinima moći vidjeti 10. svibnja.

Komentari

Nema komentara.