Diktator osvaja svijet - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Diktator osvaja svijet

Diktator osvaja svijet

Sacha Baron Cohen će uskoro zavladati kinima širom svijeta i to kao pravi - 'Diktator'! Ima toliko para da ga voli i Megan Fox!

s.p. 16.12.2011 0 komentara

Diktator osvaja svijet

Konačno je izišao trailer za novu urnebesnu komediju Sache Barona Cohena - 'The Dictator'. Trailer počinje s izjavama Obame, Hillary Clinton i Davida Camerona koji osuđuju vladavinu dugogodišnjeg diktatora,  a onda umjesto Gadafija ili Sadama Huseina vidimo lice moćnog Aladeena (Sacha Baron Cohen) koji u ovom filmu izgleda poput Kramera iz 'Seinfelda'.

Film je najavljivan kao 'herojska priča o diktatoru koji riskira svoj život da osigura da demokracija nikad ne dođe u zemlju koju je s toliko ljubavi tlačio', a čini se da su bile lažne priče da se 'The Dictator' temelji na romanu Sadama Huseina.


'The Dictator', trailer.

U traileru se vidi samo to da glavni junak posjećuje SAD (kojeg naziva 'rodnim mjestom AIDS-a'!) i strašno se dobro zabavlja, pa pobjeđuju u najluđoj utrci ikad održanoj, a kad u hotelu poželi seks, angažira - Megan Fox!

Podsjećamo da je redatelj filma Cohenov stalni suradnik i scenarist 'Seinfelda' Larry Charles, a u filmu uz Cohena nastupaju još i Ben Kingsley, Anna Faris, John C. Reilly i B.J. Novak. Svjetska premijera 'The Dictatora' najavljena je za svibanj 2012.

Komentari

Nema komentara.