Bruno čuva ovce - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Bruno čuva ovce

Bruno čuva ovce

...a Borat vodi diktaturu! Sacha Borat Cohen je dobio dvostruku ulogu u komediji, a za honorar može kupiti cijeli Kazahstan!

s.p. 28.04.2010 0 komentara

Bruno čuva ovce

Nakon raznih egzotičnih likova (Ali G, Borat, Bruno), Sacha Baron Cohen igrat će čak 2 uloge u novom filmu Paramounta! Paramount je navodno potvrdio sporazum tako da je Cohenu u njegov dom u Los Angelesu poslao - živu kozu odjevenu u majicu s logotipom studija!

Koza je poslana jer će u novom filmu Cohen glumiti pastira koji čuva koze, a nastupit će i u ulozi bivšeg stranog diktatora koji se izgubi u Americi. Za razliku od bivših Cohenovih hitova, ovaj film neće biti rađen kao lažni dokumentarac već će biti 'obična komedija', a najavljuje se priča u stilu filmova 'Princ otkriva Ameriku' i 'Kolo sreće'.

Za Cohena je najbolja vijest da mu je ponuđen '20-20' ugovor, što u prijevodi znači: honorar od 20 milijuna dolara+20% zarade (30% ako je film uspješan!). Zanimljivo je da ovakav tip ugovora u zadnje vrijeme jako rijedak. Prije jednog desetljeća su ga potpisivale najveće zvijezde poput Toma Cruisea, no sada vlada recesija, a uspjeh filmova više ni ne ovisi o poznatim glumcima. Cohen će ponuditi nešto drugo - scenarij kojeg će napisati u suradnji sa scenaristima kultne serije 'Bez oduševljenja, molim' Alecom Bergom, Jeffom Schafferom i Davidom Mandeom. Što reći nego: jagšemaš!

Komentari

Nema komentara.