Del Toro lovi trolove - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Del Toro lovi trolove

Del Toro lovi trolove

Umjesto 'Hobita', Guillermo del Toro će režirati dugometražni crtić za DreamWorks, a ima još hrpu projekata sa strane!

s.p. 27.09.2010 0 komentara

Del Toro lovi trolove

Meksički redatelj Guillermo del Toro planira napisati i režirati 'Trollhunters', dugometražni animirani film u produkciji DreamWorksa. Film će se bazirati na del Torovoj knjizi za mlade koju je prije par tjedana predao izdavaču. Del Toro je dobio ideju za ovaj projekt kada je zajedno s Chuckom Hoganom počeo pisati vampirsku trilogiju 'The Strain', a plan je da u 'Trollhuntersima' spoji bajke za djecu i modernu, jezovitu priču.

Del Toro želi završiti 'Trollhunterse' prije svog sljedećeg filma, 'Planina ludila' koje će producirati James Cameron. Riječ je o adaptaciji romana H.P. Lovecrafta koja se bavi antarktičkom ekspedicijom, a taj projekt još čeka zeleno svjetlo studija Universal. Za Universal bi del Toro trebao snimiti film 'Midnight Delivery', a za Disney je već počeo pripremati horor 'The Haunted Mansion'.

A osim 'Trollhuntersa', del Toro će raditi na još par dugometražnih crtića. Bit će savjetnik i izvršni producent filmova 'Kung Fu Panda 2' i 'Mačak u čizmama', a radio je i na crtiću 'MaksimUm' ('Megamind') čija premijera nas očekuje početkom prosinca. Ukratko, sada znate zašto nije imao vremena za 'Hobita'!
Komentari

Nema komentara.