Kim Catrall još uvijek radi ono - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Kim Catrall još uvijek radi ono

Kim Catrall još uvijek radi ono

Kim Catrall njeni obožavatelji znaju po ulozi seksualno nezasitne Samanthe Jones u seriji 'Seks i grad'. Nakon završetka snimanja serije, posvetila se dokumentarcu – o seksu.

27.04.2004 0 komentara

Kim Catrall još uvijek radi ono

Točnije, o seksualnim problemima sredovječnih žena (tj. gospođa u najboljim godinama). Naime, Catrall, koja je napisala knjigu 'Satisfaction', koja govori o ženskim orgazmima, je prisutstvovala projekciji filma 'Still Doing It: The Intimate Lives of Women Over 65'.

Tijekom debate koja se održala nakon snimanja, autori filma pozvali su Catrall da kaže par riječi. 'Uzrujana sam saznanjima o vaginalnoj atrofiji.', kratko je prokomentirala dodavši da je provela neko vrijeme istražujući za dokumentarac o seksu, u kojem će biti i priča s muške strane.

Redateljica filma 'Still Doing It' Diana Holzberg je izjavila da je oduševljena da se netko tako poznat kao Catrall zainteresirana za ovakvu problematiku – prenosi agencija ANI. Iako su svi na festivalu puni riječi hvale za 'Still Doing It', i usprkos tome što je prodan za prikazivanje na televiziji u SAD-u i drugim zemljama, još se nije probio do šire publike. A teško da će se to i dogoditi.

No, ako Catrall ostvari svoje planove, što bi se lako moglo dogoditi (s obzirom na novac i interes za tematiku kojim raspolaže), o tim će se problemima sigurno dalje čuti. Jer, ako su se epizode 'Seksa i grada' doticale problema kao što su rak dojke i neplodnost, nema razloga da Kim ne otvori i vjerojatno jedinu temu o kojoj nije bilo riječi – iz jednostavnog razloga što su glavne junakinje serije premlade.

Komentari

Nema komentara.