Seks i grad na filmu? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Seks i grad na filmu?

Seks i grad na filmu?

U nedjelju se na HBO-u emitira posljednja epizoda 'Seksa i grada', glumice liju suze, a producenti ubrzano smišljaju kako što prije zaraditi što više novaca.

18.02.2004 0 komentara

Seks i grad na filmu?

Nije gotovo dok Michael Patrick King ne kaže da je gotovo! Glavni scenarist, redatelj i producent ove megapopularne serije već se bacio na posao i ubrzano piše scenarij za film u kojem će se pojaviti poznata četvorka.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis i Kim Cattrall još nisu ni osušile silne suze isplakane zbog završetka snimanja, a HBO već za njih ima ambiciozne planove. Doduše, ni oni sami još ne znaju kakve, ali sve će zasigurno biti sređeno do svibnja, do kada bi scenarij za film trebao biti dovršen.

Kingu ovaj projekt predstavlja odličnu priliku da se kao autor dokaže i na velikom ekranu. Za svoj rad na seriji 'Seks i grad' već je nagrađen Emmyem i to 2002. godine za režiju epizode 'The Real Me'.

Filmska verzija 'Seksa i grada' uklapa se u trend ekranizacija popularnih televizijskih serija koji posljednjih godina vlada Hollywoodom. Najbolji primjer toga su 'Charlijevi anđeli' i novi projekt Warner Brosa 'Starsky & Hutch' koji se snimaju na predlošku kultnih serija iz sedamdesetih. Ipak, u malo se takvih filmova pojavljuju originalni glumci iz serije, kao što bi to trebao biti slučaj sa 'Seksom i gradom'.

Seriju 'Seks i grad' je osmislio Darren Star prema kolumnama koje je pisala Candace Bushnell za New York Observer. Započela se emitirati 1998. godine i trajala punih šest sezona. Za to vrijeme cijeli svijet je poludio za Carrie, Mirandom, Charlotte i Samanthom, njihovim ljubavnim peripetijama i pomodnim krpicama.

Komentari

Nema komentara.