Golub pismonoša - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Golub pismonoša

Golub pismonoša

Kredibilitet Monty Pytonovaca toliki je da bez imalo razmišljanja i s najboljim nadama očekujemo svaki projekt koji neki od ovih šaljivaca radi.

23.04.2004 0 komentara

Golub pismonoša

John Cleese, čovjek koji čudno hoda i Tim Curry, koji u svojoj glumačkoj filmografiji ima, među 120 filmova i 'Rocky Horror Picture Show', najnoviji su članovi glumačk ekipe u računalno animiranom filmu 'Valiant'. Ovaj dugi film, koji je najavljen za izlazak u proljeće 2005. godine, režira Gary Chapman, a scenarij potpisuju George Webster i George Melrod.

U filmu se radi o priči iz drugog svjetskog rata u kojoj je glavni lik golub, zaposlenik Royal Air Forcea, koji dokazuje da u herojstvu veličina nije bitna. Cleese će glumiti savezničkog goluba zarobljenog iza neprijateljskih linija, a Curry će biti negativac iz redova neprijateljske Falcon brigade, čiji je cilj potamaniti golube pismonoše.

U glavnoj ulozi goluba Valianta je Ewan McGregor, a osim njega u glumačkoj su postavi i Ben Kingsley, Jim Broadbent, Rupert Everett, Hugh Laurie, John Hurt i Ricky Gervais. Studio koji izdaje film je Walt Disney, a samom produkcijom se bavi Vanguard films.

www.vanguardfilms.com

Komentari

Nema komentara.