McGregor ovdje, McGregor ondje - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      McGregor ovdje, McGregor ondje

McGregor ovdje, McGregor ondje

Ako ga ne vidite, što je gotovo nemoguće, onda ga čujete. Ewan McGregor posudit će svoj glas golubu Valiantu iz istoimenog crtanog filma.

03.12.2003 0 komentara

McGregor ovdje, McGregor ondje

Valiant je naziv novog, kompjuterski animiranog, crtića koji je još uvijek u produkciji, a priča o nespretnom golubu pismonoši koji prevazilazi svoje mane i postaje pravi heroj u Britanskoj kraljevskoj zrakoplovnoj golubljoj jedinici (RHPS) za vrijeme Drugog svjetskog rata. Neustrašivi letač prenosi važne poruke i izbjegava brutalne napade neprijateljske Falcon brigade.

U animiranom zboru Ewanu prave društvo sve sami velikani britanskog glumišta: Ben Kingsley ozvućit će generala Keyserlingka, prestrašenog njemačkog vođu Falcona, a čut ćemo i Jima Broadbenta, Ruperta Everetta, Hugha Lauriea, Johna Hurta i Rickyja Gervaisa.

John H. Williams producent je cijelog projekta vrijednog 41 milijun $ i najvećeg ikada animiranog britanskog filma, a najbolja preporuka je uspjeh Shreka u kojem je također imao svoje prstiće. Disney je odgovoran za distribuciju prostorima Sjeverne Amerike, a britanski Odissey Entertainment na internacionalnoj razini. 

Komentari

Nema komentara.