Mačketine iz Las Vegasa u animiranoj seriji - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Mačketine iz Las Vegasa u animiranoj seriji

Mačketine iz Las Vegasa u animiranoj seriji

Kao što već sigurno znate, dečki iz Vegasa, Siegfried i Roy prekinuli svoj live show, no to nije njihov kraj.

15.04.2004 0 komentara

Mačketine iz Las Vegasa u animiranoj seriji

Dreamworksovac Jeffrey Katzenberg žestoko promovira svoj studio koji se, nakon pohvala upućenih na račun 'Shreka', upustio u izradu animirane serije inspirirane ovom popularnom točkom iz Las Vegasa. Računalno animirana serija nazvana 'Father of the Pride' počet će se emitirati krajem 2004. godine, najvjerojatnije u rujnu. NBC je već naručio 13 epizoda serije koja će, po svemu sudeći, zamijeniti uvenulu seriju 'Prijatelji' u terminu četvrtkom navečer.

U ovoj animiranoj komediji glavni su likovi članovi obitelji egzotičnih bijelih mačketina, koji sudjeluju u show programu s već spomenutim dečkima. Animacija je podijeljena između studija Dreamworks i Imagi iz Hong Konga, a zanimljiv je podatak da se radi o jednoj od skupljih serija, naime jedan njen nastavak košta između 2 i 2,5 milijuna baksa. Prve kadrove iz serije gledatelji NBC-a moći će vidjeti za vrijeme dvosatnog (?!) finala 'Prijatelja' 9. svibnja.

Animirani cirkus

Siegfied i Roy, koji se još uvijek oporavlja od zadobivenih ozljeda, na neki će način sudjelovati u izradi, a u realizaciji serije glasove živinama posuđuju John Goodman, John O'Hurley (Peterman iz 'Seinfelda'), Cheryl Hines, Carl Reiner i drugi.

Komentari

Nema komentara.