Animirani tigrovi pojeli NBC - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Animirani tigrovi pojeli NBC

Animirani tigrovi pojeli NBC

Animirana serija za odrasle iz DreamWorksa, 'Father of the Pride', svojom je premijerom privukla jaako puno gledatelja.

02.09.2004 0 komentara

Animirani tigrovi pojeli NBC

Ako ste slučajno zaboravili, 'Father of the Pride' je animirana serija koja govori o tajnom životu bijelih tigrova koji su nastupali u popularnoj točki Siegfried i Roy s istoimenim dvojcem u Las Vegasu. Više detalja o samoj seriji možete saznati ovdje, a sada vas moramo obavijestiti da je (ako nas pitate, nekim čudnim čudom) ova serija zaradila prilično veliku gledanost kada je na TV postaji NBC u utorak, 31.08. prikazana njena prva epizoda.

U brojkama: talent show 'Last Comic Standing' koji je prikazan u 8 sati navečer privukao je 'samo' 6,7 milijuna Amera, a 'Father of the Pride' je za ekran zalijepio čak 11 milijuna animacije žednih debeljuca. Ako vas zanimaju i postoci – ovaj broj iznosi 13% gledatelja između 18 i 49 godina.

Ova je serija dio plana NBC-a da si vrati mušku publiku u spomenutoj dobnoj skupini (hm, zašto samo mušku? Žene valjda heklaju) koju su izgubili na račun 'South Parka' na Comedy Centralu i programa 'Adult Swim' na Cartoon Networku. Iako publika NBC-a nije navikla na animirane serije za odrasle, ova se taktika činila riskantnom, ali ako brojke nastave svoju priču u duhu premijerne epizode 'Father of the Pride-a', NBC je na konju.

www.nbc.com/nbc/Father_of_the_Pride

Komentari

Nema komentara.