Eddie Murphy ponovo u ulozi magarca - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Eddie Murphy ponovo u ulozi magarca

Eddie Murphy ponovo u ulozi magarca

'Father of the Pride' nova je računalno animirana serija koja će se prikazivati od ove jeseni na NBC-u. Novi DeamWorksov projekt može se pohvaliti poznatim voice actorima.

24.03.2004 0 komentara

Eddie Murphy ponovo u ulozi magarca

Lisa Kudrow, Danny DeVito, Matt Lauer, Andy Richter i Christina Applegate neki su od glumaca koji će svojim glasovima gostovati u seriji. Eddie Murphy, koji je briljirao u ulozi magarca u animiranom filmu 'Shrek' iste kompanije, opet je dobio ulogu njakala koje se pojavljuje u jednoj epizodi.

Točan datum početka emitiranja serije još nije objavljen, ali čini se da će to biti negdje u rujnu. Serija se vrti oko obitelji bijelih lavova koji su zaposleni kao zabavljači u iluzionističkoj predstavi Siegfried & Roy u Las Vegasu. Redoviti glumci na seriji bit će John Goodman, Cheryl Hines, Carl Reiner i Orlando Jones.

Lavovi i druge životinje komuniciraju međusobno i ne razgovaraju s ljudima. Jeffrey Katzenberg iz DreamWorksa, jedan od izvršnih producenata serije, kaže kako će serija biti bolja od Shreka, barem što se animacije tiče. Nadamo se da ćemo i mi moći o tome sami suditi. Info o seriji možete naći ovdje.

Komentari

Nema komentara.