Lucas snima mjuzikl s vilama - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Lucas snima mjuzikl s vilama

Lucas snima mjuzikl s vilama

Autor 'Star Warsa' opet iznenađuje svoje fanove - i sprema kompjuterski animirani mjuzikl s vilama!

s.p. 28.01.2010 0 komentara

Lucas snima mjuzikl s vilama

George Lucas konačno producira novi film - a novo djelo nema nikakve veze sa 'Star Warsima'! Zlobnici će reći da je svejedno riječ o djetinjastom projektu jer priča još neimenovanog film ima veze s magičnim vilama, a uz to je i mjuzikl, baš kao neki film iz produkcije Walta Disneya. Naravno, animacija će biti rađena uz pomoć CGI tehnologije, no što bi drugo očekivali od utemeljitelja Industrial Light&Magica?

Projekt je u pretprodukciji, a detalji priče drže se u strogoj tajnosti. Zna se da će redatelj biti Kevin Munroe koji je debitirao u režiji s četvrtim nastavkom 'Ninja kornjača', a nedavno je snimio svoj prvi igrani film, 'Dead of Night' s Brandonom Routhom u glavnoj ulozi. Scenarist je David Berenbaum, koji je napisao odličnu božićnu komediju 'Vilenjak' i dječju fantaziju 'Kronike Spiderwick'.

Lucasa ne treba posebno predstavljati, dovoljno je samo reći da se nakon 'Osvete Sitha' nije bavio režijom, već je napisao i producirao 'Red Tails' - priču o prvim američkim crnim pilotima. Lucasov glasnogovornik izjavio je da je 'još prerano da se komentira novi projekt', no sigurni smo da će uskoro internet biti prepun komentara fanova 'Star Warsa' koji vjerojatno žale što se Lucas više ne bavi SF-om...

Komentari

Nema komentara.