Osvojite ulaznice za Animafest - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Osvojite ulaznice za Animafest

Osvojite ulaznice za Animafest

Poslušajte kako Sita pjeva blues i saznajte što se sve može kupiti za 9,99 dolara na ovogodišnjem, dugometražnom izdanju Animafesta.

filmski.net 03.06.2009 0 komentara

Osvojite ulaznice za Animafest

Dugometražni Animafest traje do nedjelje 7. lipnja i donosi probrane naslove svjetske animacije. Festival je svečano otvoren u utorak, 2. lipnja, projekcijom filma 'Život bez Gabrielle Ferri', o kompliciranom gorko-slatkom odnosu između muškarca i žene kojeg su prije projekcije predstavili autori i supružnici Olga i Priit Parn. Nakon toga je europsku premijeru imao 'Masni Boogie', priča o plaćenom ubojici  argentinskog redatelja Gustava Cove. Ostatak programa smo već opširno najavili, a filmove možete pogledati na dvije lokacije u centru grada – u kinu Europa i u Movieplexu u Centru Kaptol.

Organizatori Animafesta u suradnji s Filmski.net-om vode vas na dvije projekcije u Movieplexu, u subotu i u nedjelju. U subotu u 21 sat prikazuje se laureat prošlogodišnjeg Annecya 'Sita pjeva blues' /naslovna/, a u nedjelju '9,99$' koji je bio u užoj konkurenciji za ovogodišnjeg Oscara.

Da bi osvojili ulaznice trebate do petka, 5. lipnja na info@filmski.net poslati svoje podatke (ime, adresu) i ime filma koji želite gledati: 'Sita' ili '9,99'.

Za svaku projekciju dva sretnika osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom u petak. Sretno!

Komentari

Nema komentara.