Sezonska nagradna igra - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Sezonska nagradna igra

Sezonska nagradna igra

Daje se na znanje svekolikom pučanstvu da je otvorena sezona lova! Ne lovimo ni medvjede, ni jelene, ni ikakva živa bića – lovimo nagrade!

filmski.net 06.11.2008 1 komentara

Sezonska nagradna igra

Sjećate se trapavog medvjeda kojem je bilo draže sjediti pred televizorom i grickati čips nego lutati po šumi? E pa, Boog se s vremenom ipak navikao na šumski život i na svoje divlje prijatelje. Sada su im na put stale "pripitomljene životinje" – kućni ljubimci koji žele jazavčara Weenieja iz šume vratiti u urbani život. Šumska stvorenja tada kreću u pravu misiju kako bi spasili svojeg kobasičastog prijatelja, te se ubrzo nađu iza neprijateljskih linija: u svijetu ljudi i kućnih ljubimaca. Može li mini pudlica zaista pobijediti grizli medvjeda teškog 410 kilograma?

Odgovor ćete saznati ako pogledate 'Sezonu lova 2' koja već igra u hrvatskim kinima. Blitz film&video vas poziva u kina i nagrađuje vas sa pet kompleta koji sadrže mjerač visine, flomastere i karte. Pitamo vas:
Kako se zove najbolji Boogov prijatelj, jelen sa slomljenim rogom?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka, 13. studenog. Sretno!

***********************

Jelen Elliot šalje poklone sretnim dobitnicima:
Domagoj Anić, Zagreb
Predrag Jakovčić, Potpićan
Martina Štef, Zagreb
Marija Držaić, Ðurđenovac i
Tihana Lončarek, Zagreb.
Čestitamo!

Komentari
A: tanjaprikolica 14.11.2008 Pogledaj profil

baš me zanima kad će lista dobitnika....a još me više zanima jesam li ja dobitnica tako da poklonom razveselim jednu djevojčicu.