Klonovi ratuju, mi nagrađujemo - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Klonovi ratuju, mi nagrađujemo

Klonovi ratuju, mi nagrađujemo

Postanite najzgodniji Jedi u cijeloj Galaksiji uz majice i tetovaže najnovijeg nastavka sage o 'Ratovima zvijezda'.

filmski.net 02.10.2008 2 komentara

Klonovi ratuju, mi nagrađujemo

'Osveta Sitha' iz 2005. godine zaključila je sagu 'Ratova zvijezda', no George Lucas još je uvijek imao što za ispričati o događanjima u dalekoj galaksiji. Na platnu je prikazan samo letimičan pogled na dugotrajne Ratove klonova koji mijenjaju galaksiju i to u 'Osveti Sitha' i na kraju 'Klonovi napadaju'. Međutim, njihova važnost za 'Ratove zvijezda' je velika - uzrokuju pad Republike i stvaranje Carstva, i s njima započinje vrijeme građanskih ratova. 

Prvi puta su Ratovi klonova spomenuti prije više od 30 godina, na samom početku Epizode IV, 'Nova Nada', kada se Luke Skywalker obraćao Obiju-Wan Kenobiju:
LUKE: Borio si se u Ratovima klonova?
OBI-WAN: Da. Nekoć sam bio Jedi vitez, isto kao i tvoj otac.
UKE: Volio bih da sam ga upoznao.
OBI-WAN: Bio je najbolji pilot u cijeloj galaksiji i lukav ratnik. Čujem da si i sam postao prilično dobar pilot. Bio je i dobar prijatelj.

Godinama su se ljudi pitali što su bili Ratovi klonova. Igrani filmovi su se fokusirali na Skywalkerovu obitelj, tako da nikada nismo imali priliku vidjeti cijelu širinu sukoba. Sada odgovor dolazi u animiranom obliku.

'Ratovi zvijezda: Ratovi klonova' stigli su u hrvatska kina, a tim povodom Blitz film&video poklanja vam dvije muške majice, dvije ženske i pet setova tetovaža. Pitamo vas:
Kako se zove zli grof koji u 'Ratovima klonova' formira Separatistički pokret?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka 9. rujna. Sretno i may the force be with you!

****************
Muške majice osvojili su Ronald Dlaka iz Splita i Domagoj Toš iz Zagreba, a ženske majice Blaženka Škegro iz Ðakova i Bruna Mratinović iz Dubrovnika. Dobitnici setova tetovaža su: Jakob Seko, Požega; Vivian Wilhelm, Osijek; Mihovil Češkić, Ðakovo; Tatjana Miljanović, Pula i Gordana Lončar, Kaštel Lukšić. Čestitamo! 

Komentari
A: uredništvo 10.10.2008 Pogledaj profil

Objavljeni!

A: zlata102 10.10.2008 Pogledaj profil

a gdje su dobitnici?