Svemirske čimpanze nagrađuju vaše klince - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Svemirske čimpanze nagrađuju vaše klince

Svemirske čimpanze nagrađuju vaše klince

Ovo nisu majmunarije, nego ozbiljna ponuda. Vi nama točan odgovor, a mi vama 5 dječjih majica koje ravno iz svemira dostavljaju čimpanze-astronauti.

s.p. 16.08.2008 0 komentara

Svemirske čimpanze nagrađuju vaše klince

Nakon brojnih ljudskih heroja, evo i jednog filma s herojskim čimpanzama - 'Čimpanzama u svemiru'. Glavni junak filma je Ham III., unuk prvog čimpanze u svemiru, koji živi i radi u cirkusu sve dok ne dobije ponudu Svemirske agencije. Agencija je u svemirskoj crvotočini izgubila sondu vrijednu pet milijardi dolara, pa ubacuje Hama u posadu svemirskog broda u kojoj su pompozni zapovjednik Titan i poručnica Luna, koja je imuna na njegovo udvaranje.

Dok putuju svemirom u potrazi za nestalom sondom, pronalaze dokaze koji upućuju kako se ona nalazi upravo na planetu Malgor kojim vlada zločesti diktator Zartog. Nakon što slete na planet, Zartog, megaloman koji je porobio Malgoreance, zatoči Titana, a Ham i Luna obećaju da će spasiti svoga kapetana i osloboditi cijeli planet od terora njihovog samoproglašenog vladara. Uskoro saznaju i da Zartog želi Titana zaliti tekućom lavom i izložiti ga s ostalim statuama u svojem carstvu. Hrabre čimpanze kreću u akciju spašavanja kapetana i oslobađanja svog broda....
 
Ne znamo kada čimpanze imaju sljedeću svemirsku misiju, ali znamo da film 'Čimpanze u svemiru' dolazi u naša kina 21.08. Osim što klincima nudi ovaj zabavan film, Blitz film&video je osigurao i nagrade za naše čitatelje s djecom - 5 dječjih majica iz filma 'Čimpanze u svemiru'. Čimpanze-astronauti su sigurno vrlo pametne, ali mi znamo da su naši čitatelji još pametniji i znaju odgovor na ovo pitanje:
Kako se zove producent filma 'Čimpanze u svemiru', inače redatelj filmova o doživljajima darkerske obitelji Addams?

Odgovore i svoje podatke (ime, adresu) šaljite na info@filmski.net do 24. kolovoza. Sretno!

*** *** *** *** *** ***

Sretni dobitici su:
Sonja Balaš, Koprivnica
Tin Lepka, Zagreb
Leo Cahunek, Varaždin
Matej Češkić, Ðakovo
Tomislav Kušenić, Našice.
Čestitamo, majice vam stižu poštom!

Komentari

Nema komentara.