Pixarizirajte se! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Pixarizirajte se!

Pixarizirajte se!

Provodite ljeto na zagrebačkom asfaltu? Vruće vam je? Dosadno? Razvedrite se uz Pixarov maraton u Movieplexu. Dijelimo pozivnice!

filmski.net 28.07.2008 0 komentara

Pixarizirajte se!

Ljeto u Zagrebu ne mora biti sivo i suhoparno. Srećom, s vreline usijanih ulica uvijek možete pobjeći u hlad kina i osvježiti se pogledom na nove i stare kino hitove. Tako vas Movieplex u Centru Kaptol poziva da 2. i 3. kolovoza pratite njihov Pixar/Disney maraton - jer najbolji bijeg od dosade je onaj u šarene svjetove animiranih filmova.

2. kolovoza u 17 sati imate priliku pretpremijerno pogledati 'WALL*E'-ja, najnoviji Pixarov hit koji je dobio izvanredne kritike i svojim tužnim očima osvojio publiku diljem svijeta.

3. kolovoza slijedi Pixar/Disney maraton na kojem će se prikazivati njihove dugomertažne animirane uspješnice 'Potraga za Nemom', 'Izbavitelji', 'Auti' i 'Juhu-hu'

Organizator, Continental film, poklanja vam 4 pozivnice (za dvije osobe) za pretpremijeru 'WALL*E'-ja (2. kolovoza). Sve što trebate napraviti je do 1. kolovoza poslati svoje podatke (ime, adresu) na info@filmski.net. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom, a svoje pozivnice moći će podići na blagajnama Movieplexa sat vremena prije projekcije 'WALL*E'-ja.

Svi ostali mogu kupiti ulaznice u slobodnoj prodaji. Tko kupi ulaznicu za 'WALL*E'-ja može dan kasnije (3. kolovoza) besplatno pogledati i još jedan film na Pixar/Disney maratonu, za koji inače ulaznice koštaju 15 kuna. Za više informacija posjetite www.movieplex.hr.
Sretno i želimo vam dobar animirani provod!

*****************

Pozivnice dobivaju:
Ivica Pustički iz Kašine te Ivor Kralik, Katica PaskaGordana Plećković - svi iz Zagreba. Uživajte!

Komentari

Nema komentara.