Punkerski Simpsoni - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Punkerski Simpsoni

Punkerski Simpsoni

Za pohod na kina u blockbuster sezoni čak i Simpsonima treba mala pomoć, a ista stiže u vidu pankera - Green Day.

s.p. 05.06.2007 0 komentara

Nakon televizijske serije koja je ekstrapopularna već skoro dva desetljeća, konačno dolazi i filmska verzija kultnih Simpsona. Procurilo je da će jedna od izmjena u filmskoj postavi biti zamjena glavnog skladatelja, umjesto Alfa Clausena glazbu za filmske Simpsone napravio je Hans Zimmer, koji  tako nakon 'Gladijatora' uglazbljuje još jedan spektakl. 

No, umjesto klasične filmske glazbe, film o buntovnom Burtu i anarhističnoj Lisi zahtijeva i malo one buntovne, pa će se na soundtracku filma The Simpsons Movie naći i popularni pankeri Green Day, koji će izvoditi baš - naslovnu temu.  Pravi fanovi glazbu sa špice Simpsonovih (koju na svom saksofonu izvodi Lisa) smatraju svetom, pa ćemo vidjeti da li će ju greendayovci uspjeti pokvariti, a što su izveli čut će se i na specijalnoj singlici. Predstavnik Foxovih glazbenih izdanja, Robert Kraft najavio je uz singlicu i izdavanje cijelog soundtracka na CD-u i u verziji za download.  

Green Day se međutim u Simpsonima neće samo čuti - već će se u njemu i pojaviti, glavom, eyelinerom i tetovažama, no u kakvom kontekstu - još uvijek je tajna. Je li u pitanju (samo) marketinška doskočica ili nešto više od toga domaći simpsonoljupci moći će provjeriti dan prije Amera, 26. srpnja, a nestrpljivce podsjećamo da imamo i trailer ovdje.

Komentari

Nema komentara.