Svinje u filmu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Svinje u filmu

Svinje u filmu

Sveprisutni Disney bacio se u još jedan projekt ekraniziranja klasične priče u dugometražni animirani film. Na tapeti su legendarna tri praščića i njihov prijatelj vuk.

03.01.2004 0 komentara

Svinje u filmu

Film će biti izrađen kombinacijom klasične i računalne animacije, a baš kao i u Shreku, stara će se priča obraditi na postmodernistički način. Svinjice će jedna po jedna odletjeti u druge slikovnice, spašavati zmajeve i proživjeti mnoge pustolovine prije nego što se suoče sa velikim zločestim vukom.

Disney je za adaptaciju originalne nagrađivane dječje slikovnice Davida Wiesnera zaposlio Granta Calofa i Grega Leea, koji su radili komediju Class Clowns za Sony. Wiesner je svoju originalnu slikovnicu o tri praseta bogato ilustrirao kombinirajući vodene boje, gvaš, tintu u boji, olovku i olovku u boji na papiru.

Originalna slikovnica Davida Wiesnera

Svjetsku slavu tri su praščića stekla, naravno opet pod okriljem Disneya, 1933. godine u kratkom animiranom filmu Silly Symphony. Detaljnijih informacija o filmu o tri praščića zasada nema, osim pričica po kojima bi glasove likovima trebali posuditi Michael Keaton (zločesti vuk) i Geena Davis (žena zločestog vuka).

Komentari

Nema komentara.