Zeleno čudovište se vraća - opet! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Zeleno čudovište se vraća - opet!

Zeleno čudovište se vraća - opet!

Kako će se Princ Shrek i Princeza Fiona nositi sa novonastalim kraljevskim obavezama i hoće li stari Kralj samo mirno sjediti i gledati?

d.g. 25.05.2005 0 komentara

Zeleno čudovište se vraća - opet!

Odgovor na ova i sva ostala pitanja o životu kraljevstvu Far, Far Away saznat ćemo u trećem nastavku koji se priprema punom parom. DreamWorksov suosnivač Jeffrey Katzenberg je na nedavnoj press konferenciji, nakon nekoliko upornih pitanja, ipak otkrio novinarima priču koja je pripremljena za ovaj film. I u ovom nastavku svi glavni likovi se vraćaju, podebljani nekim novim poznatim facama iz glumačkog i pjevačkog svijeta.

Dakle, 'Shrek 3' počinje točno gdje je dvojka stala, Shrek i Fiona su postavljeni na pozicije aktivnog kralja i kraljice kako bi se stari kralj konačno odmorio, ali takve službene obaveze njima nikako ne leže i oni se na sve načine pokušavaju riješiti tog tereta i vratiti u močvaru. Na to im kralj predlaže da ako se zaista žele vratiti kući moraju pronaći mladog prijestolonasljednika i dovesti u palaču. Shrek, Donkey i Puss odlaze daleko na kraj kraljevstva gdje se nećak kraljice Lilian zvan Artie (glasom popularni Justin Timberlake!!!) upravo sprema maturirati.

Kroz priču se otkriva da je Artie ustvari Kralj Artur (da, onaj legendarni), ali Shreku i ekipi neće biti nimalo lako nagovoriti ovog buntovnog teenagera da se vrati sa njima i preuzme kraljevstvo. Na putu Shrek dolazi na ideju osnivanja vitezova okruglog stola, a Donkey preuzima ulogu Gospe od Jezera koja Artieu daje mač Excalibur. Za to vrijeme u kraljevstvu Prince Charming izvodi državni udar i osvaja tron, a Fiona se povlači u ilegalu gdje organizira ostale princeze u svojevrsni Pokret Otpora.

To je uglavnom to za sada o ovom filmu, a ukoliko niste još pogledali prva dva nastavka imate vremena do svibnja 2007. godine za kada je najavljen izlazak ovog, gotovo garantirano, blockbustera. Samo informacije radi, drugi nastavak Shreka je diljem svijeta zaradio oko 1.3 milijarde dolara što zasigurno još povećava optimizam, ali i apetite DreamWorksovim producentima.

Komentari

Nema komentara.