Simpsonovi, homoseksualizam i Australija - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Simpsonovi, homoseksualizam i Australija

Simpsonovi, homoseksualizam i Australija

Hehe, sigurno se pitate kakve samo veze imaju ova tri pojma. Gej klokani u crtiću? Neee...

k.j. 05.10.2004 0 komentara

Simpsonovi, homoseksualizam i Australija

Sjećate li se kada smo vam prišapnuli da će jedan od likova iz popularnog crtića 'The Simpsons' uskoro priznati svijetu da je gej? E pa to se konačno i dogodilo. U nagađanjima publike najviše je sumnji pobudio Smithers, pomoćnik senor Burnsa, koji bi volio ponekad gol iskočiti iz torte. No ne bi 'The Simpsons' bili 'The Simpsons' kada bi bili tako predvidljivi.

Nakon mjeseci nagađanja, nedavno se saznala istina - Patty Bouvier, jedna od one dvije Margeine sestre koje non-stop imaju cigaretu u zubima, priznala je Marge da je lezbijka i da se želi oženiti/udati za svoju partnericu. Dotična osoba još nije predstavljena gledateljima. Naravno, kako bi se ovakva veza ozakonila, u Springfieldu se mora pojaviti i zakon koji to odobrava, a tko drugi neko Marge će se izboriti za isti. Najbolji dio priče je da će ih vjenčati Homer, koji će postati svećenikom nakon što ispuni formular na Internetu.

Inače, u anketi koja je provedena na stranici RainbowNetwork.com Smithers je vodio kao potencijalni peder sa čak 38% glasova, slijedili su Carl i Lenny sa 22%, a Principal Skinner je bio treći sa 16% glasova. Sestre Patty i Velma bile su na četvrtom mjestu sa samo 14% gledatelja uvjerenih da je jedna od njih gej.

Tko kaže da Simpsonova kuća ne postoji? Pa evo je!

A sada da u cijelu priču ubacimo i treću riječ iz naslova. Ovaj detalj pokazuje kako se lako fanovi jedne serije ili bilo čega drugoga mogu pretvoriti u fanatike - naime netko je počeo širiti e-mailove u kojima se tvrdilo kako u mjestu South Morang u predgrađu Melobournea postoji replika Simpsonove kuće u prirodnoj veličini. Naravno, gomile su preplavile dotada miran okrug Whittlesea u potrazi za šarenom kućom, no nažalost, nisu baš puno našli.

Ispostavilo se da je netko izveo jako dobru šalu i da takve kuće jednostavno nema. Barem tako tvrde lokalne vlasti. Jedina sličnost sa animiranom serijom je u imenu jedne ulice - Simpsoni žive u ulici Evergreen Terrace, a u spomenutom mjestu postoji Evergreen Drive. Ljudima zaista svašta pada na pamet. (Kojim ono danom ide avion za Melbourne?)

Komentari

Nema komentara.