Coming out u Springfieldu - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Coming out u Springfieldu

Coming out u Springfieldu

Kreatori popularnih 'Simpsonovih' u ne-tako-mirnom gradiću Springfieldu otkrivaju homoseksualnost pa će i jedan od starih, poznatih likova priznati da je gej.

28.07.2004 0 komentara

Coming out u Springfieldu

Većinu peripetija i duhovitih zapleta u novoj sezoni 'Simpsonovih' pokrenut će se kada gradsko vijeće Springfielda legalizira homoseksualne brakove. Razlog tome je punjenje gradskog proračuna i pokretanje 'unosnog biznisa' od kojeg će svi stanovnici imati koristi. Čak će se i Homer dobro prilagoditi novonastalim promjenama pa će na Internetu ispuniti obrazac i zahvaljujući tome postati matičar koji vjenčava sretne parove.

No, najveće iznenađenje svakako će biti 'razotkrivanje' jednog poznatog i prisutnog lika koji će svojoj okolini otkriti da je gay. Fanovi su već počeli nagađati o kome se zapravo radi, a najviše bodova je prikupio Waylon Smithers - pomoćnik zločestog nuklearnog tajkuna Burnsa koji skuplja Malibu Stacy lutkice, živi u gay dijelu grada (gdje je jednom Homer upao u neprilike), ima screensaver s likom gospodina Burnsa i sanja da mu gol iskače iz rođendanske torte.

Smithers je, zapravo, preočit izbor. Mnogi fanovi 'Simpsonsa' glasali su i za nekog od Homerovih kolega iz nuklearke Carla i Lennya, kao i za šankera Moa, svećenika Lovejoya i gradonačelnika Skinnera. Producenti su odbili komentirati sva nagađanja.

U novoj, 16. sezoni 'Simpsonovi' će ugostiti poznata imena poput Kim Cattrall, Raya Romanoa, Jamesa Caana i rappera 50 Centa što nam, uz sve prethodno opisane peripetije, garantira puno Homerovih d'oh-ova i još više smijeha.

Komentari

Nema komentara.