Jel vam dosta Spidermana? E nije! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Jel vam dosta Spidermana? E nije!

Jel vam dosta Spidermana? E nije!

Iako 'Spiderman 2' još nije ni došao u naša kina, već vam ga je vjerojatno pun ku-fer. E pa sad ćemo vam ga mi još malo napuniti. Legićima. Hihihi.

12.07.2004 0 komentara

Jel vam dosta Spidermana? E nije!

Prikazivanje Sam Raimijevog superekšn superhirou filma popraćeno je simpatičnom četverominutnom animiranom parodijom studija 'Spite Your Face'. Tko, kako, zašto, pitate se, a mi ćemo vam reći. Ekipa iz spomenutog studija specijalizirala se za snimanje animiranih filmova sa Legićima i to sve po licenci, tako da svako malo izbace neku parodiju koja aktualnim filmskim događajima doda još malo safta.

Neki od vas mošda su već i vidjeli neki od njihovih prijašnjih šaljivih Lego izleta, kao što su recimo 'Monty Python and the Holy Grail' koji je dobio pohvale Terry Gilliama, zatim 'Star Wars: The Han Solo Affair', 'ONE: A Space Odyssey', Kubrickova legenda zgnječena u jednu minutu i tako dalje. Doduše, rade oni i druge stvari osim animacije Legića, ali to im očito najbolje ide. Ili se najbolje plaća.

Već vidimo kako se ove figurice skupo prodaju na eBayu.

Kako god, pred vama je njihov posljednji brainchild, animirani Lego-film 'Spider-Man: The Peril of Doc Ock', rađen kombinacijom stop animacije i specijalnih efekata na računalu. Naravno, sve po licencama. I gdje bi sada svijet bio kad ne bi bilo Interneta i kad vi ne bi mogli skoknuti na stranice 'Spite Your Face' studia i downloadati ovu čovjek-pauk Lego parodiju. Ako vam baš i nije do skidanja filečine od par desetaka megabajta, yahoo movies ima i manje, modem friendly verzije na ovoj adresi.

Filmić je kratak i sladak, sasvim solidno animiran i s pokojom dobrom forom, iako moramo priznati da imamo neki osjećaj da je mogao biti i mnogo bolje napravljen. A valjda su ih stisnuli rokovi, tko će znat. No u svakom slučaju, Spiteovci su se potrudili, a isplati se i pogledati kako izgledaju Lego Spidey i Dr. Otto Octavius pa zato navalite na njihove stranice.

Komentari

Nema komentara.