Mrtvi pas - zabava za cijelu obitelj! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Mrtvi pas - zabava za cijelu obitelj!

Mrtvi pas - zabava za cijelu obitelj!

Pogledajte kako izgleda frankenštajnski pas, koji je uskrsao iz mašte Tima Burtona na veliko platno Walta Disneya.

z.m.k. 05.03.2012 1 komentara

Mrtvi pas - zabava za cijelu obitelj!

Kako vam zvuči crno-bijeli film o dječaku koji svojeg mrtvog psa iskopa sa groblja, a onda uz pomoć znanosti ponovo oživljava? Bizarno? Dodajmo još da je pas naelektriziran i otpadaju mu dijelovi tijela, ali to je sve tako slatko i smiješno!

Cijela obitelj može uživati u ovome filmu jer je snimljen pod okriljem studija Walt Disney (a svi znamo da oni snimaju najljepše filmove za djecu...), jedino što je ideja proizašla iz uvrnutog uma Tima Burtona.

'Frankenweenie', trailer

Živo nas zanima kako će 'Frankenweenie', sniman stop-animacijom proći na kino blagajnama. Inače, film je nastao prema istoimenom kratkometražnom Burtonovom filmu iz 1984., a riječ je o pasjoj verziji 'Frankensteina'.

Mladi Victor ima za kućnog ljubimca psa Sparkyja, koji mu služi i kao glumac u kućnim filmovima. Kada Sparkyja pregazi auto, Victor ga odluči vratiti na ovaj svijet. 'Uskrsli' Sparky unosi strah u domove susjeda, pa Victor mora uvjeriti i svoje roditelje i susjede da je, usprkos svom novom izgledu, Sparky još uvijek dobar pas i vjerni prijatelj...

Komentari
A: mr blond 31.03.2012 Pogledaj profil

Gledao sam orginalnu verziju tj kratki film FRANKENWEENIE koji je vrlo dobro snimljen,a jos briljantnije osmisljen.Drago mi je sto je veliki Tim Burton odlucio snimio novu,duzu verziju...