Kako se riješiti zelenog čudovišta? - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Kako se riješiti zelenog čudovišta?

Kako se riješiti zelenog čudovišta?

I tek što je 'Shrek 2' zaigrao na festivalu u Cannesu, a kod nas ga se još čeka, svečano su najavljeni nastavci broj 3 i 4!

19.05.2004 0 komentara

Kako se riješiti zelenog čudovišta?

Gospon Jeffrey Katzenberg, suosnivač Dreamworksa, nije nas puno iznenadio kada je rekao da je rad na trećem nastavku filma o zelenom ogru već započeo, jer se o tome već govorilo, ali činjenica da postoje razmišljanja o snimanju još jednog nastavka, u slučaju uspjeha njegovih prethodnika, sada nam jednostavno smrdi na puko pretjerivanje.

Kaže Jeffrey Katzenberg ovako: 'Prije nego što smo završili prvi film o Shreku, razmatrali smo cijelu priču o njemu i zaključili da svaki slijedeći nastavak daje odgovor na jedno od pitanja otvorenih u originalnom filmu. Posljednji nastavak filma objasnit će kako se Shrek uopće našao u močvari u kojoj živi, za što postoji dobar razlog, ali prije toga treba ispričati još jedno poglavlje priče.'

Što reći na sve ovo? Možemo se samo diviti tako bujnoj mašti i inspiraciji ljudi u Deramworksu, a u međuvremenu, dok čekate da 'Shrek 2' dodje u kina, možete pogledati prvih pet minuta filma online, a ako želite još, skinite i posebne prigodne wallpapere i slične džidže sa Shrekom i popularnim M&M's bombončićima.

Komentari

Nema komentara.