Soderbergh umjesto Malicka - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Soderbergh umjesto Malicka

Soderbergh umjesto Malicka

Umjesto Terrence Malicka, kako je bilo objavljeno, pa demantirano, Che Guevarinu biografiju, s Beniciom Del Torom u glavnoj ulozi, ekranizirat će Steven Soderbergh.

02.04.2004 0 komentara

Soderbergh umjesto Malicka

Priča o Che Guevari, zgodnom i karizmatičnom revolucionaru koji je ubijen još dok je bio vrlo mlad, oduvijek je meta brojnih filmaša. Prvi redateljski izbor za novu ekranizaciju bio je po mnogo čemu specifični Terrence Malick, no ubrzo se dogovor raspao, biografija je stavljena na čekanje jer se Malick proklonio drugom projektu – 'The New World' s Colin Farrellom u glavnoj ulozi i bio bi na raspolaganju tek za godinu dana.

Novi izbor redatelja Stevena Soderbergha i nije tako nov kako se čini. Nakon 'Traffica', Soderbergh i Del Toro namjeravali su se prihvatiti Guevarine biografije, no pretrpani radni rasporedi nisu to dozvolili. Producenti su, naravno, odahnuli jer će se film ipak snimiti do 2005. godine, a Soderbergh, osim što će ga režirati, pomno nadgleda i pisanje scenarija, a upravo ovog trenutka zauzet je snimanjem nastavka 'Oceanovih jedanaest'.

Osim Del Tora, koji se osim u glavnoj ulozi ovoga puta pojavljuje i kao producent, ekipu će činiti Španjolac Javier Bardem, Amerikanci Benjamin Bratt, Ryan Gosling i Njemica Franka Potente u ulogama Cheovih vjernih pratitelja, revolucionara.

Komentari

Nema komentara.