Angelina kao Kleopatra? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Angelina kao Kleopatra?

Angelina kao Kleopatra?

Ako Angelina Jolie dobije ulogu Kleopatre u novom spektaklu, zna se tko bi za nju bio savršeni Marko Antonije - Brad Pitt!

s.p. 11.06.2010 0 komentara

Angelina kao Kleopatra?

Priča se da producent Scott Rudin radi svoju verziju 'Kleopatre' koja će biti u znaku glavne glumice - Angeline Jolie. Osim što je zvijezda kraljevskog sjaja, Jolie je već glumila sličnu ulogu - kraljicu Olimpiju u 'Aleksandru Velikom'. Već se nagađa i da bi za ulogu Kleopatrinog ljubavnika Marka Antonija najbolji bio - Brad Pitt!

No, zasad je sve samo Rudinova ideja, a život kraljice Kleopatre još uvijek ostaje zahvalan materijal za ekranizacije. Filmaši vole spektakl, intrige i ljubavnu priču koja ide uz ovaj film, a uvijek je korisno angažirati glumce koji su i sami zvijezde u ljubavnoj vezi - sjetite se samo Richarda Burtona i Elizabeth Taylor u najslavnijoj verziji Kleopatre!

Ipak, bit će teško razviti skupi projekt poput ovog. Steven Soderbergh već je pokušavao snimiti visokobudžetni mjuzikl s Hughom Jackmanom i Catherine Zetom-Jones, no pokazalo se da neće biti ništa od njegove 'Kleopatre'. Možda je ipak ta uloga suđena 'kraljici Angelini'...

Komentari

Nema komentara.