Merlinka ima dvije dvojnice - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Merlinka ima dvije dvojnice

Merlinka ima dvije dvojnice

Koja glumica će biti bolja u ulozi Marilyn - Michelle Williams ili Naomi Watts?

s.p. 14.05.2010 1 komentara

Merlinka ima dvije dvojnice

U planu su čak dvije filmske biografije dive Marilyn Monroe! 'My Week With Marilyn' počeo se pripremati još prošle godine, a u ulozi Marilyn trebala je nastupiti sexy Scarlett Johansson. Ipak, sada je kao zamjena uskočila Michelle Williams, a trebat će potražiti zamjenu i za Ralpha Fiennesa koji zbog režijskih obaveza neće moći glumiti Laurencea Oliviera u ovom filmu.

Radnja filma bavi se snimanjem filma 'Princ i plesačica' kojeg su Marilyn Monroe i Laurence Olivier snimali u Engleskoj, a priča se temelji na memoarima Colina Clarka koji je radio za Oliviera dok je taj glumac pravio društvo Merlinki. Redatelj filma bit će Simon Curtis, a snimanje počinje ove jeseni.


'Princ i plesačica', trailer.

Drugi projekt je 'Blonde', težak je 20 milijuna i temelji se na fikcionalnim memoarima Joyce Carol Oates. Glavna zvijezda trebala bi biti plavuša Naomi Watts, a redatelj je Andrew Dominik koji je dosad i snimao samo biografske filmove, i to one vrhunske ('Chopper', 'Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda').

Snimanje bi trebalo početi u siječnju 2011., a Dominik je izjavio da shvaća zašto je MM bila velika ženska ikona 20. stoljeća. Kaže da je za 'muškarce Marilyn bila seksualni objekt koji treba zaštitu', a za žene je ona bila 'simbol nepravde prema ženama, moderna Pepeljuga'. Ako je ovaj redatelj toliko razumije - vjerujemo da bi baš on mogao snimiti najzanimljiviji film.

Komentari
A: gianni 14.05.2010 Pogledaj profil

...ma nisu mi ni jedna ni druga baš neki najsretniji izbor. Šteta što je Scarlett otpala... Trebali su Sevku zvat XD