Kako je duvala Marilyn - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kako je duvala Marilyn

Kako je duvala Marilyn

I Marilyn Monroe voljela se opustiti uz malo trave, a možda je baš marihuana 'kriva' za njenu zaobljenu i senzualnu figuru?

s.p. 02.12.2009 0 komentara

Kako je duvala Marilyn

U javnost je procurio kućni filmić s Marilyn Monroe, i to onaj na kojem se vidi kako navodno puši marihuanu. Voajeri širom svijeta radije bi gledali filmić s puno lascivnijim sadržajem, no zanimljivo je vidjeti i legendarnu Marilyn koja se opušta na isti način kao i brojni studoši. Film je snimljen u boji, ali bez zvuka, i prikazuje poznatu zvijezdu kako opušteno sjedi s par ljudi, smije se i povlači dim iz cigarete.

Osoba koja je snimila ovaj film u privatnoj kući u New Jerseyu tvrdi da je sigurno bilo riječ o marihuani jer ju je upravo on nabavio i dijelio sa svima. Zagonetni snimatelj želi ostati anoniman, a kaže da nije bilo riječ o zabavi, nego o običnom druženju.


Snimka Marilyn sa spornom cigaretom.

Film je od njega za 250.000 dolara otkupio poznati kolekcionar Keya Morgan koji je prodao ekskluzivna prava agenciji Reuters. Morgan već godinama snima dokumentarac o smrti Marilyn Monroe, a za vrijeme istraživanja saznao je za privatnu arhivu u kojoj se nalazila i ova snimka za koju se procjenjuje da je nastala 1958. ili 1959. godine.

Bilo je to vrijeme kada je Marilyn već bila vrlo slavna i snimala klasike poput filma 'Neki to vole vruće'. Na žalost, umrijet će nekoliko godina kasnije, 1962., i to od kobne kombinacije drugih droga, odnosno mješavine alkohola i tableta.

Komentari

Nema komentara.