Obiteljske i kriminalne priče - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Obiteljske i kriminalne priče

Obiteljske i kriminalne priče

Hugh Jackman se bori za sina, Downey za ženu, Fockeri za bebu, a Shia i Scarlett petljaju se u obiteljski kriminal.

s.p. 01.10.2009 0 komentara

Obiteljske i kriminalne priče

Hugh Jackman se ne bori samo s nepristojnim gledateljima, nego se miješa i u boksačke mečeve s - robotima! Jackman bi trebao glumiti u 'Real Steelu' Shawna Levyja, rockyjevskoj priči o bivšem boksaču koji živi u svijetu u kojem se boksem bave samo roboti /naslovna/. Jackmanov lik radi kao PR za robotski boks, a onda upoznaje odbačenog robota koji želi postati prvak. Dok priprema 'roboksača', Jackman se zbližava s 13-godišnjim sinom za kojeg je tek nedavno saznao da postoji...

Nakon 'Mamurluka', Todd Phillips opet snima komediju sa Zachom Galifianakisom, a u castingu su još i Jamie Foxx, Robert Downey Jr. i Michelle Monaghan'Due Date' je priča o budućem tati (Downey Jr.) koji žuri na porođaj svoje žene (Monaghan), a na putu mora trpiti neželjeno društvo (Galifianakis). Jamie Foxx će glumiti dugogodišnjeg Downeyevog prijatelja koji je hodao s Monaghan i potajno je u kontakt s njom,  pa će film očito biti trka dvojice muškaraca koji se bore oko jedne cure.


'Death Wish', trailer originala iz 1974.

Stallone ima hrpu projekata u planu pa je pitanje što će od toga ostvariti. Izjavio je da razmišlja o obradi 'Death Wisha', a spominje i mogućnost nastavka 'Cliffhangera'. A već otprije je zainteresiran za biografiju Edgara Allan Poea, s tim da tješi potencijalne gledatelje kako neće on glumiti Poea, nego neki mlađi glumac.

Mladenačke zvijezde Shia LeBeouf, Ryan Gosling, Scarlett Johansson i Paul Dano spominju se kao potencijalni glumci u drami 'The Wettest County in the World'. Film o trojici braće koji su se bavili kriminalom smješten je u razdoblje Velike depresije, a iako se činilo da neće biti financijera za film, zvijezde u naslovnim ulogama mogle bi pogurati projekt.


'Upoznajte Fockere', trailer drugog nastavka serijala o Fockerima.

Nastavlja se serijal o Fuckersima...pardon, Fockersima koje će u trećem nastavku režirati Paul Weitz'Little Fockers' prati roditeljske avanture bračnog para Fockers (Ben Stiller i Teri Polo), no glavna prinova u filmu je ona glumačka - pregovara se s Jessicom Albom koja bi trebala zaigrati ulogu ljepotice koja pomuti pamet svim muškarcima.

Već smo javili da je Sean Penn otišao na godišnji i odbio ulogu u 'Cartelu', a sada je objavljeno da je njegovu ulogu preuzeo Josh Brolin. Snimanje ove drame počinje u siječnju u Mexico Cityju, a Brolin tumači oca koji štiti svog sina nakon što su mu ženu ubili meksički trgovci drogom. 

A prava drama dogodila se Rogeru Avaryju koji se proslavio kao scenarist 'Paklenog šunda' i dobio Oscara, a onda je 2008. vozio pijan i skrivio nesreću u kojoj je poginuo njegov suputnik, a ozlijeđena Avaryjeva žena. Sada je osuđen na pet godina uvjetne kazne, ali će morati provesti i jednu godinu u zatvoru. Šteta velikog scenarista - a za njim nema strke kao za Polanskim...

Komentari

Nema komentara.