Heroine, heroji i herojčići - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Heroine, heroji i herojčići

Heroine, heroji i herojčići

Kidman postaje muško koje postaje žensko, Beyonce bi rado postala Čudesna žena. Conan i Captain America dobili očeve, a Will Smith je tata – 'Karate Kida'.

s.p. 12.11.2008 0 komentara

Heroine, heroji i herojčići

Nicole Kidman je u djetinjstvu imala traume što je visoka kao dečko, ali sada će iskoristiti tu prednost, producirat će i glumiti glavnu ulogu u film 'Danish Girl' koji govori o danskom dečku-djevojci. Glavni junak priče nastale prema stvarnom događaju je Einar Wegener, umjetnik koji je početkom 20. stoljeća oženio lijepu crtačicu, a onda otkrio da se u biti osjeća kao žena i među prvima pristupio operaciji spola. I dok će njega/nju glumiti osobno Nicole, za njegovu lijepu suprugu angažirana je Charlize Theron - ona očito može seksualno privući i ženu u tijelu muškarca.

Dok se Nicole sprema da odigra ulogu heroja queer pokreta, Beyonce je poželjela postati superjunakinja. Izjavila je da bi za nju 'crna Wonder Woman' bila moćna stvar, pa već vidi sebe u toj ulozi. Iako je već glumila u filmovima akcijske tematike, to su bile uglavnom komedije poput 'Pink Panthera' i 'Austina Powersa: Goldmembera', a sada želi nastupiti u jednom zabavnom, ali i ozbiljnom projektu poput 'Wonder Women'.


Hillary Swank u 'The Next Karate Kid'. Nakon dečka, Karate Kid bio je i curica, a sada će biti i crnac.

Will Smith je nedavno bio crni superjunak, a njegov 10-godišnji sin Jaden Smith postaje mali akcijski junak. Naime, za Jadena je potvrđeno da će biti junak vaše i naše mladosti - 'Karate Kid'. Film će se snimati u Pekingu, a već pretpostavljamo kakva će biti radnja: malog dečka zlostavljaju vršnjaci (Kinezi?), no uz pomoć mentora klinac uči kako postati - karate klinac!

Američki superjunak nad junacima je Captain America, a film o njemu ('First Avenger: Captain America') ide dalje i dobiva redatelja. To je Joe Johnston koji je režirao akcijskog 'Rocketeera' i 'Mladog Indiana Jonesa', a sada ima ozbiljni zadatak - ne razočarati brojne fanove popularnog strip junaka. Za početak, treba dovršiti film prije premijere 6. svibnja 2011.


'Conan Barbarin' Johna Milliusa - može li bolje od ovoga?

Još jedan veliki junak čeka svoj film - strašni Conan! Izvorni film režirao je John Millius, a njega će u novoj verziji pokušati nadmašiti novoizabrani redatelj - Brett Ratner. Režiser 'Gasa do daske 3' potpisao je i akcijski 'X-Men: Posljednja fronta', pa možda ispadne nešto dobro i od ovog projekta.

A je li Baz Luhrmann ostao uspješni redatelj još ćemo vidjeti. Procurile su informacije da mu se producenti 20th Century Foxa miješaju u posao i traže od njega da izmijeni kraj svog romantičnog epa 'Australia'. Na prvim probnim projekcijama publici se nije svidio kraj pa Luhrmann navodno već radi na izmjenama. S druge strane, predstavnici Foxa kažu da je Luhrmann bio i ostao nadležan nad svojim filmom, što bi u prijevodu značilo - ako kraj i bude izmijenjen, za to će ispasti odgovoran samo Luhrman. Hm, redatelji teško mogu ispasti heroji, a mi sada čekamo da vidimo i kraj tog filma i kraj tog prepucavanja.

Komentari

Nema komentara.