Otkrivena tinejdžerska holivudska banda - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Otkrivena tinejdžerska holivudska banda

Otkrivena tinejdžerska holivudska banda

Mladi delikventi 'operirali' su po domovima slavnih i krali odjeću Lindsay Lohan, cipele i gole fotke Paris Hilton...

s.p. 28.10.2009 0 komentara

Otkrivena tinejdžerska holivudska banda

Jadni holivudski glumci - u njihove domove počinju provaljivati već i tinejdžeri! U proteklih godinu provaljeno je u kuće Lindsay Lohan, Paris Hilton, Orlanda Blooma, Rachel Bilson i ostalih zvijezdi koje stanuju u Beverly Hillsu, a iz njihovih kuća pokradena je dizajnerska odjeća, dragulji i slične dragocjenosti. Sada su uhićeni počinitelji, a 'holivudska banda' sastoji se od četiri cure i jednog dečka, s tim da svi imaju od 18 do 19 godina!

Naravno, ekipa nije poznata po tome da posjećuje knjižnice, već ih se obično moglo vidjeti po partyjima i noćnim klubovima, a upoznali su se u srednjoj školi u Agoura Hillsu koji se nalazi u susjedstvu Beverly Hillsa i glamuroznog Hollywooda. Cure su planirale biti modeli i zvijezde reality showa, a jedna od njih, Alexis Lopez, ima 'slavnu' sestru koja je postala  - Playboyeva zečica.

Jedini dečko u bandi, Nick Purgo, proglašen je za 'povučenog dečka', ali se raspojasao za vrijeme pljačke Paris Hilton te je navodno zaplesao u njezinim cipelama. Vođa bande je izgleda bila 19-godišnja Rachel Lee, a u kući njezinog oca pronađen je šešir Lindsay Lohan i gole fotke koje se, naravno, povezuju s Paris Hilton. U akciju je bio umiješan i stariji konobar koji je preprodavao ukradene stvari.

Banda je sve što treba našla na Netu - preko internetskih stranica otkrivali su kada se zvijezde nalaze na putu, a uz pomoć Google zemljovida otkrivali su gdje su točno kuće tih glumaca. No, iako znaju koristiti Internet, mladi provalnici baš i ne znaju koristiti mozak. Kada je ekipa provaljivala u kuće, nije nosila nikakve maske, a na ulazima u sve te domove dočekivale su ih - sigurnosne kamere!

Snimljene delikvente nije bilo teško pronaći i pohapsiti, a nakon uhićenja članovi bande već su se počeli međusobno optuživati. Ipak, ma koliko se klinci blesavo i kriminalno ponašali, za njih u Hollywoodu uvijek ima nade. Nakon ovog slučaja, samo možete čekati dan kada će po ovom događaju biti snimljen TV filma, a onda će i ove bitange postati prave zvijezde.

Komentari

Nema komentara.