Guba, falit ćeš nam - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Guba, falit ćeš nam

Guba, falit ćeš nam

Goran Guberović, jedan od najtalentiranijih i najhvaljenijih montažera mlađe generacije, preminuo je u srijedu 4.7. '07.

n.k. 05.07.2007 0 komentara

Guba, falit ćeš nam

Zato jer čitate Filmski i jer vam je do filma baš stalo, oprostit ćete nam ovu privatizaciju medija. Da je bilo vremena, za nju ne bi bilo potrebe. Guba bi vas sve oborio lijevom nogom. Ovako, možemo se se samo nadati da nas 'odozgo vidi sve' – i drži nam fige.

Goran, za frendove Guba, Guberović spomnutom lijevom nogom (ok Guba, muljamo –rukom) upisao je studij montaže na ADU jer mu je to jednostavno bilo suđeno. Znao je sa svim našim taštinama – režiserskim, snimateljiskim i glumačkim – i uvijek bi nam popravio dan, i svim cjepivima uprkos – na njega nitko nije bio imun.

Guba je jednostavno bio tip u kojeg ste se morali zaljubiti, znam jer sam s njim radila svu silu studentskih filmova, i uvijek se osjećala k'o da radim u svemiru - Hollywood je mala riječ. Kad vam idući put kažu da ne možete smontirati nešto što niste snimili recite im – e da je Guba tu...

....anyways.. nakon duge i teške bolesti, rođen 1976., Guba je preslio u sfere u kojima je Avid dječja igračka i gdje se montira sredstvima o kojima mi samo možemo sanjati... U petak 6.7. u 12.30 na Miroševcu reći ćemo mu zbogom, ali ustvari, bit će to doviđenja – od takvih se tipova jednostavo ne želite rastati.. Svi ćemo skupa plakati u Puli na njegovom zadnjem filmu i mislit ćemo samo jedno – Guba, jbm, fališ nam...

Komentari

Nema komentara.