Opaki surfer Bruce Willis - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Opaki surfer Bruce Willis

Opaki surfer Bruce Willis

Poznati imaju blogove. To je sad moderno. Neki će vam čak i naplatiti što ih čitate. Ne i čovjek koji voli umirati muški. S 12 majmuna.  On je jedan od vas

filmski.net 11.05.2007 0 komentara

Opaki surfer Bruce Willis

Bruce kao što znamo ne prati modu. Kad su se svi popali na Demi – njemu je već bila dosadila. Zato dok njegove selebriti kolege majspejsaju, blogerima diljem svijeta otvaraju dušu i srce putem svojih pr-ova, Bruce ima pametnija posla.

Čovjek a) gleda filmove, b) brije na politiku, c) surfa, d) posta odgovore po net diskusijama u 3 ujutro i konačno eeeeeeee) ali u postovima istresa što misli o kolegama i poslu kao takovom. Sve rečno skužila je četa sitna ali dinamitna na blogu aintitcool.com, a na kojem Bruce Willis, za onlajn ekipu - Walter B, u zadnje vrijeme redovito brije.

Sve je počelo kad su najpoznatiji blogerski kroničari Hollywooda, na stranicama istresli svog bijes oko uvođenja predikata PG-13 najnovijem nastavku filma Umri muški. Bruce koji zbog toga i sam već neko vrijeme javno grinta, odkomentirao je post, a dečkima je odmah bio sumnjiv, što su i objavili. Onda ih je komentarima zatrpala publika, a Bruce se sam prijavio telefonom, da bi potom odlučio – ostati. I sad već nekoliko dana brije s čitateljima AICN, na sve teme iz uvoda.

Ok, spelling i gramatika mu nisu baš po peesu, ali barem ne drži figu u džepu. Nego ravno u glavu. Dakle, kad su filmovi u pitanju, Bruce obožava i najmanje 2-3 godišnje pogleda ove:

Dr. Strangelove, Raging Bull, Prva dva Kuma, Taxi Driver, Goodfellas, Spartacus, Bridge on the River Kwai, Bullitt, Great Escape, On the Waterfront, Resevoir Dogs, Patton. Stvaaaaaarno mu je dobar 300, prvi Alien, Last Picture Show....

Busha ne podnosi, naziva ga patrijarhom, i volio  bi da kandidati na predsjedničkim izborima odgovaraju na pitanja blogera.

"John Woo rocks.", završen citat.

Jack Valenti ne. Kaže Bruce da je on upropastio rating sistem koji ionako treba ukinuti, a odgovornost prepustiti roditeljima. Joel Silver Willisu također nije sjeo, a Michaela Baya je potpuno ‘oprao’.

Na što mu je ovaj odmah odgovorio na svom službenom blogu. I sad pomno pratimo daljnji razvoj situacije. Hoće li se pretvoriti u triler ili akcijsku komediju?

Vi se u međuvremenu u AICN izbor iz Bruceovih postova možete uputiti ovdje, a za izravan kontakt s njime, prosurfati sekcijom komentara na sajtu.

Pa poslije opet navratite. A slobodno i komentirajte.

Komentari

Nema komentara.