Traileri: Ekšnpek!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Traileri: Ekšnpek!!!

Traileri: Ekšnpek!!!

Adrenalinska terapija za tmuran zimski vikend: Bruce Willis umire četvrti put, Tarantino i Rodriguez ubijaju sve živo, a Britanci im šalju svog super-policajca!

filmski.net 16.02.2007 0 komentara

Traileri: Ekšnpek!!!

Prije samo tri tjedna izvjestili smo vas ovdje kako je Bruce Willis zadobio gadne posjekotine na setu filma 'Live Free or Die Hard', a danas vam već, zahvaljujući vrijednim ruskim hakerima, nudimo friški trailer istog!

Za razliku od teasera koji možete pogledati ovdje, 'ruska' verzija već u prvim kadrovima otkriva najveću senzaciju filma - rušenje Bijele kuće.


Live Free or Die Hard

Četvrti nastavak serijala o umiranju na muški način režirao je Len Wiseman, a u njemu Bruce Willis uz pomoć mladog hakera Matta Fostera spašava svjetsku računalnu i tehnološku infrastrukturu. Film bi u kina trebao krajem lipnja.

Puno ranije, točnije 5. travnja, u distribuciju pak kreće 'Grindhouse', najnovije čedo Roberta Rodrigueza i Quentina Tarantina, a u kojem krvi, seksa i naslija ima u neograničenim količinama. Friški, finalni trailer za film objavljen je noćas, a izgleda ovako: 


Grindhouse

I za kraj, mala britanska senzacija - Hot Fuzz. Priču o policajcu koji je toliko efikasan da ga ljubomorne kolege protjeruju u provinciju, (ne)djelo je fanova zombie horora, Edgara Wrighta i Simona Pegga koji su nam svojevremeno isporučili i 'Noć glupih mrtvaca', te se hvale da su pogledali sve akcijske filmove ikad napravljene. Film koji Empire najavljuje već mjesecima, na RottenTomatoes je zaradio samo s Boratom usporediv 100% uspjeh!

Komentari

Nema komentara.