Hollywoodska burza: Glumci - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Hollywoodska burza: Glumci

Hollywoodska burza: Glumci

Susan Sarandon i John Goodman odgajaju Speed Racera, Jodie Foster prigrlila malu miss Abigail Bresiln, a Helen Mirren rodoljuba Nicholasa Cagea.

p.h. 03.04.2007 0 komentara

Hollywoodska burza: Glumci

2004. smo vas izvijestili kako Vince Vaughn pod okriljem Warner Brosa producira igrani film prema popularnom japanskom animiranom serijalu 'Speed Racer'. Kad je Vince otpao, projektu su pridruženi redatelji - braća Wachovski i omiljeni im Keanu Reeves u naslovnoj ulozi. U međuvremenu i Keanu je otpao, a u naslovnoj ulozi 18-godišnjeg junaka koji se pomoću svoje high-tech makine Mach 5 bori protiv kriminala, našao se sve popularniji Emile Hirsch ('Alpha Dog', 'Into the Wild'). No, prava poslastica je sporedna priča, o trkačevoj obitelji, jer roditelje glumi par iz snova - Susan Sarandon i hollywoodska ljudina John Goodman. Traži se još Racerova ljubav Trixie, a nju bi mogla utjeloviti Brittany Murphy.

'Mala miss Amerike' Abigail Breslin koja s 11 godina ima iza sebe nominaciju za Oscara, u pregovorima je za dva filma. Mala miss zapela je za oko Jodie Foster koja je slavu ubrala isto kao djevojčica u 'Taksistu'. Jodie i Abigail će glumiti zajedno u filmu 'Nim's Island' u produkciji Walden Media. Scenarij se temelji na istoimenoj dječjoj knjizi Wendy Orr i Kerry Millard o djevojčici koja prati oca znanstvenika na izolirani otok u Južnom Pacifiku. Kad joj oca nesretnim slučajem proguta more, djevojčica počne e-mail komunikaciju s misterioznom književnicom Jodie Foster. Paru glumica i paru spisateljica pridružit će se još dva relativno nepoznata para: Joseph Kwon i Paula Mazur potpisuju adaptaciju scenarija, a Jennifer Flackett i Mark Levin režiraju. 

Prije no što skokne do otoka, Breslinovu čeka uloga u filmu 'American Doll,' gdje će glumiti djevojčicu Kit Kittredge koja pokušava spasiti svoju depresivnu obitelj. Film još nema redatelja, a scenarij je napisala Ann Peacock ('Narnijske kronike: Lav, vještica i ormar').

Svježa oskarovka i svježa vlasnica dvorca na jugu Italije, Helen Mirren neće još u penziju. Njen sljedeći poslić je uloga u filmu Jona Turtletauba 'National Treasure: Book Of Secrets', nastavku rodoljubnog akcijanera 'Nacionalno blago' iz 2004. Mirren glumi majku Nicholasa Cagea, a ovaj je pak lovac na blago Benjamin Franklin Gates koji pomoću 18 nestalih stranica iz dnevnika ubojice Johna Wilkesa Bootha otkriva istinu o ubojstvu Abrahama Lincolna.
Komentari

Nema komentara.