Marilyn, posljednja (obnažena) seansa - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Marilyn, posljednja (obnažena) seansa

Marilyn, posljednja (obnažena) seansa

U pariškom Musée Maillol u tijeku je izložba foto - aktova Marilyn Monroe koje je fotograf Bert Stein snimio neposredno prije njene smrti.

p.h. 09.10.2006 0 komentara

Marilyn, posljednja (obnažena) seansa

I 44 godine nakon smrti seksepil Marilyn Monroe dobro kotira na svjetskoj izlagačkoj sceni. U pariškom Musée Maillol u tijeku je izložba 'Marilyn, La Dernière Séance', ili, u prijevodu 'Marilyn, posljednja seansa'.

Autor fotografija koje se do početka studenog mogu pogledati u Maillolu je Bert Stein, renomirani njujorški celebrity fotograf, a iste su snimljene za magazin Vogue u holivudskom hotelu Bel Air netom prije smrti MM 1962. Marilyn je za Steina pristala pozirati bez odjeće, i to 10 godina nakon što se zadnji put obnažila, što je oduševilo fotografa. Rezultati su ovdje.

Potpisnica ovih redova davnih se dana zatekla na sličnoj losanđeleskoj izložbi na kojoj su bili prikazani amaterski porno filmovi s istom u naslovnoj ulozi, samo što kustos tamošnjeg Erotic Museuma ni sam nije bio siguran je li to plavokosa diva, ili samo neka njoj nalik. Treba li spominjati da je izložba bila posjećena u rekordnom broju?

Komentari

Nema komentara.