Cineplexx dolazi u Zagreb! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Cineplexx dolazi u Zagreb!

Cineplexx dolazi u Zagreb!

Uskoro će se u Zagrebu otvoriti Cineplexx East, i to uz Dan hrvatskog filma s besplatnim projekcijama domaćih filmova!

19.03.2012 0 komentara

Cineplexx dolazi u Zagreb!

Cineplexx ovog proljeća konačno dolazi i u Zagreb! Kino s najsuvremenijom digitalnom i 3D tehnologijom otvorit će se 29.03.2012., i to u glavnom gradu, u sklopu trgovačkog centra City Center One na Žitnjaku. Bit će to već četvrti multipleks kojeg su u zajedničkoj investiciji otvorili austrijski partner Cineplexx i hrvatski partner Continental grupa.

Cineplexx East otvorit će se uistinu posebnom prigodom – 'Danom hrvatskog filma' na kojoj će se okupiti svi predstavnici hrvatske filmske industrije. Svi zajedno svojom prisutnošću u velikom lobbyju otvorit će prvo Cineplexx kino u Zagrebu opremljeno najmodernijom tehnologijom i udobnim sjedalima. U sklopu otvorenja novog zagrebačkog multipleksa očekuju nas razne besplatne projekcije hrvatskih filmova novije produkcije.

Cineplexx East najavljuje da će svojom kvalitetom, ponudom i uslugama biti 'najmodernije kino u Zagrebu', ali će spadati i u sam vrh ostalih multipleksa u Europi. Uz 150 filmskih naslova godišnje, Cineplexx East prikazivat će najnovije filmske hitove velikih holivudskih kompanija.

Uz potpuni 3D doživljaj, iznimnu kvalitetu slike na velikom platnu, udobne dvorane i bogatu ponudu najpoznatijih filmskih naslova za svačiji ukus, Cineplexx Žitnjak donosi i brojne druge pogodnosti za svoje posjetitelje. Među njima su i program sakupljanja nagradnih bodova, kartice za vjernost, nagradne igre, razne promocije, posebni programi tijekom obiteljskih dana (Family Day), poseban dan u mjesecu za posjetiteljice (Ladies Night), besplatan parking, najsuvremenija web stranica za rezervaciju karata i detaljan pregled kino programa te još mnogo toga.

Komentari

Nema komentara.