Novo kino u Osijeku - Cineplexx! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novo kino u Osijeku - Cineplexx!

Novo kino u Osijeku - Cineplexx!

Od proljeća 2011. Osječani će moći uživati u novom, potpuno digitalnom kinu - multipleksu Cineplexx Osijek sa sedam dvorana i 1233 sjedala!

s.p. 15.10.2010 0 komentara

Novo kino u Osijeku - Cineplexx!

Distributer Continental film i kino prikazivač Cineplexx najavili su otvaranje 'prvog potpuno digitalnog kina u Hrvatskoj' u kojem će stanovnici Osijeka, ali i ostatka Slavonije moći uživati već od proljeća 2011. Cineplexx Osijek nalazit će se u sklopu centra Avenue Mall (Sv. Leopolda Mandića b.b.), bit će u potpunosti opremljen najmodernijom digitalnom tehnologijom, a sastojat će se od 7 dvorana ukupnog kapaciteta 1233 sjedala od kojih će čak njih 5 biti opremljene i 3D tehnologijom. Nadolazeći filmski naslovi prikazivat će se u digitalnoj, analognoj i 3D tehnologiji. 

Već se u programu prikazivanja najavljuju najveći holivudski hitovi ('Tron 3D', 'Pirati s Kariba 3D', 'Gulliverova putovanja', 'Thor'), a prikazivat će se i domaći i nezavisni filmovi, te razni specijalizirani programi. To uključuje festivale, kao i reviju filmova 'Filmomanija' koja će se organizirati dvaput godišnje i uključivat će naslove s eminentnih europskih i svjetskih filmskih festivala. Planiraju se i satelitski prijenosi koncerata, opera, baleta i sportskih događanja u digitalnoj i 3D tehnici.

Posjetiteljima će se nuditi i besplatni parking, telefonske i internetske rezervacije, loyatly i prepaid kartice, gastronomska ponuda, matineje, projekcije za škole, tematske filmske večeri, obiteljski dan i još mnoga druga iznenađenja...
Komentari

Nema komentara.