Woody Allen kvantitetom do kvalitete  - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Woody Allen kvantitetom do kvalitete

Woody Allen kvantitetom do kvalitete

Poznati redatelj snima film za filmom, misli kako ni jedno njegovo djelo "nije za pamćenje" i razotkriva se u novom dokumentarcu!

s.p. 09.05.2011 0 komentara

Woody Allen kvantitetom do kvalitete

Woody Allen opet skuplja velike glumačke zvijezde za svoj sljedeći film! U još neimenovanom filmu glumit će Penelope Cruz, Ellen Page i Alec Baldwin, te Jesse Eisenberg iz 'Društvene mreže'. Film će se snimati u Rimu, a posljednja vijest je da će u filmu glumiti i veliki talijanski glumac i komičar Roberto Benigni.

Allenov posljednji snimljeni film, 'Midnight in Paris', imat će svjetsku premijeru 11. svibnja u Cannesu. A ove jeseni na programu američke javne televizije PBS premijeru će imati veliki dokumentarac 'American Masters: Woody Allen - A Documentary'. Trosatni dokumentarac Roberta B. Weidea otkriva zašto Woody snima tako puno filmova.


'Manhattan', trailer.

Veliki redatelj je jako samokritičan prema svojim filmovima, te je čak priznao da je bio toliko razočaran filmom 'Manhattan' da je tražio od studija da ga povuče. Allen je izjavio i da 'nikad nije napravio veliki film', a kada mu je redatelj dokumentarca spomenuo nekoliko njegovih najboljih filmova, Allen je izjavio da su oni 'dobri', ali 'neće izdržati test vremena kao što to mogu 'Kradljivci bicikla' ili 'Velika iluzija''.

Woody je dodao i da je snimio nekoliko 'mediokritetskih i loših filmova', te da zato ustraje na svojoj 'teoriji kvantitete'. Kaže da stalno snima filmove jer mu se 's vremenom onda posreći i neki dobar film'. Ipak, filmski kritičari i filmoljupci širom svijeta vjeruju Woodyjevim filmovima više od njihovog depresivnog autora, pa će i u budućnosti na listama najboljih filmova svih vremena sigurno biti i radova ovog 'američkog majstora'.

Komentari

Nema komentara.