Carla i Woody u Cannesu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Carla i Woody u Cannesu

Carla i Woody u Cannesu

Nova komedija Woodya Allena otvoriti će festival u Cannesu. To sigurno nema veze s tim što u njoj glumi predsjednikova supruga...

z.m.k. 03.02.2011 0 komentara

Carla i Woody u Cannesu

'Midnight in Paris' nije novi pornić Paris Hilton iako ima sugestivan naslov, nego novi film Woodya Allena u kojem se u manjoj ulozi pojavljuje Carla Bruni-Sarkozy. Upravo tom filmu pripala je čast otvoriti ovogodišnji filmski festival u Cannesu, koji će se održati od  11. do 22. svibnja, a žirijem će predsjedati Robert De Niro.

'Ponoć u Parizu je prekrasno ljubavno pismo Parizu,' rekao je direktor festivala Thierry Frémaux, obrazlažući ovu odluku. 'U ovom filmu Woody Allen dublje obrađuje teme iz svojih prijašnjih filmova: naš odnos s poviješću, umjetnošću, užitkom i životom.' Gospodinu Frémauxu sigurno će se svidjeti i publicitet kojeg će donijeti pojavljivanje prve dame i supruga predsjednika na festivalskom crvenom tepihu.

carla
'...i onda podignem ovu obrvu?'
'Draga, ti ne možeš podići obrvu...'


Inače, radnja filma vrti se oko poslovnog puta na koji odlazi jedna obitelj i u njemu glume Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard i Michael Sheen. I - naravno - Carla, koja je na snimanju navodno bila toliko katastrofalna da su njezinu scenu morali pronavljati 30 puta. Tu glasinu je Woody odlučno zanijekao i proglasio je posve lažnom. On je Carli, za njezin glumački prvijenac dodijelio ulogu voditeljice jednog pariškog muzeja. S obzirom na to koliko botoksa ima u sebi, možda je muzej voštanih figura?!

Komentari

Nema komentara.